Szerintetek ezzel a testtel versenyezhetek majd? Kép lent
2014. júl. 4. 08:19
11/18 A kérdező kommentje:
futni szoktam heti 3x,, plusz a súlyzós edzés :)
2014. júl. 4. 11:35
12/18 anonim válasza:
Akar..De rossz helyen kerdezel, itt nem fognak szakerto valaszt adni.
13/18 anonim válasza:
Szerintem tökéletes alakod van, még rajzolni sem tudnék szebbet: vékony, és mégis van mit fogni rajtad. De ez nem találkozik sajnos a legtöbb verseny standard követelményeivel. Ha nem a versenyzésre akarod feltenni az életed, akkor inkább lebeszélnélek bármilyen + zsírégetésről meg "tömegelésről". A végén, hogy normális melled legyen definiáltabb és nagyobb izomtömeg mellett a versenyekhez, implantátumra lenne szükséged. Ráadásul a legtöbb férfinak most jobban bejössz. Nem is szólva, hogy egészségesebb életed lehet így.
pl. itt van két fitness modell
Ilyen definiáltsághoz, testzsírszázalékhoz muszáj nekik szilikon, ha nem akarnak laposak lenni, mint a Nagy-Alföld. De így se szépek.
14/18 anonim válasza:
Alkatod megvan hozzá, jó az alapanyag :) pár év egy profi edzővel és lehet belőle valami
15/18 anonim válasza:
:) jó lesz :) igaz sok izom nincs rajtad mehet tömegnövelés + súlyzós edzés :) és majd idővel szálkásítás :)
16/18 anonim válasza:
Szerintem így szép az alakod ahogyan van ne légy hülye és ne gyúrd ki magadat mert az nem szép...
17/18 A kérdező kommentje:
hát igen, én is a műmell téma miatt kételkedek...úgyhogy azt hiszem itt el is dőlt:/ :) köszönöm mindenkinek!!!! kedvesek vagytok!:)
2014. júl. 5. 17:16
18/18 anonim válasza:
Mell szempontjából valóban nem előnyös a dolog. Akinek nincs szilikon, annak semmi mell nincs, akinek meg van, annak messziről látszik, hogy szilikon. Az alacsony testzsírszázalék miatt olyan mint két labda
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!