Tyúkmell, úszás vagy kondi?
Sziasztok, 17 éves vagyok, 185 cm, 63 kg és tyúkmellem van. Csak esztétikai okokat okoz, de ahoz képest nem kicsi. Az a kérdésem lenne hogy szeretném ha eltűnne amennyire csak lehet, de izmosodni is szeretnék. Tehát úszással és megfelelő kajával tudok izmosodni(nagyobb legyek) vagy inkább kondi (megfelelő kaja), de ha kondi az segít a tyúkmellen?
Válaszokat előre is köszönöm :)
Nem tudom mit takar az a tyúkmell :D gondolom sok zsír van a mellkhasadon vagy valami ilyesmi.
Figyelj, kondival gyorsabban nagyobb és erőssebb mellizmokra tehetsz szert, mint a vízben való bohóckodással (félreértés ne essék! az úszás az jó dolog, de ha izomépítés-erőfejlesztésnél a konditermi odanyomja).
Jah és ne csak mellre eddz! Aránytalan leszel és tartás problémákat okoz!
Én azt mondom, hogy nézz magadnak egy kezdő átmozgató edzéstervet és egy étrendet! shop.builder.hu -n minden fent van. Olvassgass és aztán vágj bele! Sok sikert!
A tyukmellre nagyon jo az úszás az egyik edzotarsam is csak ezert kezdett el úszni es szinte mar nem is latszik meg neki
Es mellette izmos is lehetsz ha keményen csinálod.probald ki mert megeri
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!