Milyen tömegnövelőt válasszak? Eddig BG és zöld Jumbo lett próbálva.
27 vagyok, 182 magas és kb 65 kiló, extrém ektomorf alkattal. Nálam vékonyabb pasi nem sok van. :)
Kajám: 2/20dkg csirkemell, 2/20 dkg rizzsel, étkezésenként 2 főtt tojás.
reggel 2 db banán és 15 dkg zabpehely turmixolva tejjel és a banánnal.
Edzés heti 3 szor nagy súlyokkal 8 egynelőre otthoni súlyzós edzés, terembe ilyen gizdán még nem megyek ) amíg ki nem dőlök, ez kb 30 perc, minden harmadik edzés előtt hot blood.
A zöld Jumbótól elkezdtem belesedni, a Brutal gainernek pedig már az illatától is hányingerem van ( amióta visszahánytam ), és szörnyen eltelít, ami akadályoz, hisz ékvágyam se nagyon van, csak edzések után. mellett scitech multivitamint tolok.
Úgy gondoltam, ebben a hónapban kipróbálok egy új tömegnövelőt, a Jumbo nekem túl cukros.
Tudnátok ajánlani valamit? Nem professzionális szinten akarom csinálni, csak kell a mozgás és a kondiból fakadó jobb közérzet. Jumbo, BG, vagy mit tudnátok javasolni? :)
Ezer köszönet!!
Tömegnövelőt magában nem ajánlom így azt tudom mondani, hogy veszel egy fehérjét és hozzá gyors ch-t :) fehérje fajtát nem írok mert múltkor is ebből volt a baj :)
Amúgy a reggelid tetszik holnap megkóstolom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!