Eredményes lehet ezzel a tervel a Zöld Jumbo?
A táplálkozás vizsonylag rendben van, Reggeli 7 óra előtt- 10 órai- ebéd- vacsora, minden féle-fajta étel... erre a jumbot 1 adagonként fogyasztom/nap. Ez úgy néz ki hogy, reggel egy fél adag, és edzés után még egy fél adag. A célom az hogy tömeget szedjek föl magamra, zsír vagy izom formájába az édes mind1, ezért eszek minden félét. Nehéz fizikai melót végzek+ meló után edzek 3 órától, másfél órát. Edzés tervem egy alap tömegnövelő terv szerint működik: [link]
65 kg, 184 magas, nehezen hízó, szálkás 24 éves srác vagyok.
nem a legjobb tömegnövelő
nem a legjobb étrend
nem a legjobb felfogás
:-)
Ebbe a Jumboba lehet bebuktam.
Az étrendemen annyiba tudok változtatni hogy esetleg zsíros kaját nem eszek.
A felfogás az pedig nem mutat túl nagy érdeklődést a test építés felé. Nem akarok kinézni egy monstrumnak aki nem bírja kitörölni a seggét. Csak egy kis szólid 3-4 kilóra volna szükségem. Szálkás vagyok, ízlésesen vékony, Mesomorph alkat vagyok.
Aki azt írta, hogy a jumbótól jött fel X kg, az szimplán buta. Nem ettől, hanem a napi táplálkozástól változik a testsúlyod, ezt lehet kiegészíteni pl jumboval. Ha egyébként 0 a kajád, semennyit se hoz. És ugyanígy, ha be van lőve egy étrend, jumbo nélkül is jöhetnek a kilók. Nem csodaszer.
A zöld jumbo egy alacsony fehérjetartalmú, cukorkupac. Ezért szidják. És pont ezért nem is jó sokat enni belőle, max edzés után. Akkor már a narancs jumbót vedd.
Na pá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!