12évesen 55kg normális?
Figyelt kérdés
Fiú vagyok,158cm magas.Igazából ennyi idős korban nem szabad fogyókúrázni,(de amugy nem eszek sokat)úgyhogy valami mozgással szeretném leadni a feleslegemet.De amugyelég izmos vagyok,csak fenékre és hasra vagyok ducikásabb.Nagyon le szeretném adni a feleslegem,ha ti úgy gondoljátok,hogy nagyon dagi vagyok,akkor milyen mozgásformát ajánlanáto?amugy nekem csak a kinézet a fontos,nem a kg,szoval még nyúlni is fogok,azt számítsátok bele.Légyszives normális válaszokat adjatok és ne a táplálkozásra térjetek ki.előre is köszi a válaszokt.:-)2014. júl. 1. 19:00
1/7 anonim válasza:
Én ennyi idősen 63 Kg voltam, de aztán minden délután edzettem és lefogytam. Meg persze levittem a kaja mennyiségét. Talán egy diéta és egy kezdő edzésterv segíthetne, de csak óvatosan. Meg fogsz még sokat nőni. Szerintem mondjuk normális a testsúlyod.
2/7 A kérdező kommentje:
És milyen edzést alkalmaztál?Mennyit fogytál?(bocs,hogy így kérdezősködök)
2014. júl. 1. 21:20
3/7 anonim válasza:
5Kg-ot kb. Kezdő átmozgató edzésterv lenne jó neked.
De inkább izmosodj ha lehet. Ne fogyj. Meg ugye nem vagyunk egyformák, nem lehet mindenkit egy kalap alá venni.
4/7 anonim válasza:
5/7 A kérdező kommentje:
Ettől 5kg-ot fogytál,vagy csináltál mellette mást is?Csak azért,mert sokan mondják,hogy csak cardióval meg aerobbal lehet fogyni,amit én nem nagyon értek,mert minden mozgással lehet fogyni.Ha porszívózástól is,akkor súlyzózástól miért nem?Légyszi magyarázd el hogy ez most hogyan van.Amugy kösz az értelmes válaszokaat.:D
2014. júl. 2. 15:21
6/7 anonim válasza:
12 évesen ne súlyzózgasssál, meg ne foglalkozz ilyenekkel, mozogj bármint amit akarsz, DE A SÚLYZÓKAT FELEJTSD EL ÚGY AHOGY VAN
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!