Ez normális 12évesen? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Szerintetek az normális ha. 12 éveseb ninc semmi mellem se szörzetem. Jò mondjuk fehér folyàsom egy màsfél éve van. Aztàn mèg a mensrtuáciòròl ne is beszéljünk. A legjobb baràtnőm aki egy hònappal nagyobb nàlam màr menstruál. Multkor.làttam egy kis barna fomtot a bugyimba de anyàm azt mkndta semmi köze a mensihez és totàl hülyének nézett. Én annyira kellemetlenül érzem magam nem szeretnék mèg nyolcadikba is deszka lenni. :/ k2011. nov. 28. 17:24
1/5 anonim válasza:
Teljesen normális. Mindenki másképp fejlődik. Én például korán érő típus voltam, hamar elkezdett nőni a mellem, és menstruáltam is, míg a többi lány nem. Engem épp ezért csúfoltak néha, főleg a fiúk, mert nőtt a mellem. Egy osztálytársamnak pedig 16 évesen jött meg először.
2/5 anonim válasza:
igen normális,én is úgy voltam mint az első válaszoló,hamarabb értem,mint a többiek és nagyon szégyelltem.
ne aggódj mindenkinek eljön az ideje:)
általában pont akkor mikor nem is várnád:)
3/5 anonim válasza:
Normális, nyugodj meg! Nekem van olyan ismerősöm, akinek 20 évesen jött meg először a menstruációja, én például 11 voltam. Mindenki másképp fejlődik, ki előbb, ki később. Ne aggódj, nem vagy lemaradva semmiről! :)
4/5 anonim válasza:
sanyikám teljese normális ne búsulj!!
5/5 anonim válasza:
Jobb lenne ha szólnál Anyukádnak, hiszen írtad, hogy még nem nő a melled és a puncid sem szőrösödik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!