Miért szúr és ropog a vállam?
Figyelt kérdés
Kb. 2 hónappal ezelőtt tárogatás közben megroppant a jobb vállam.Rá pár napra elmentem masszőrhöz meg masszírozta és azt mondta 1-2 nap pihentetés után mehet megint az edzés.Lementem a terembe tricepszeztem és szúró érzést éreztem a vállamban.Akkor nagyon megijedtem elmentem orvoshoz mondtam neki,hogy mi a problémám azt mondta pihentessem.Krémet használok,szedek ízületvédőt,de ugyan úgy ropog és szúr.De már nem olyan erősen mint az elején.
Még azt vettem észre ,hogy azóta a jobb kulcs csontom jobban ki áll mint a bal. Válaszokat előre is köszönöm!
2014. jún. 30. 21:42
1/3 anonim válasza:
Rendben bemelegítés és nyújtás megvan?
2/3 A kérdező kommentje:
Igen normálisan bemelegítek,fekvőt is szoktam csinálni,de annál is érzem ,hogy nem jó valami.Mikor bemelegítek pl. karkörzés ropog meg néha olyan érzés mint ha ki elcsúszna meg vissza a vállam ahhoz tudnám hasonlítani.Próbáltam azt is ,hogy sima rúddal nyomok.Bicepszezés még megy is ,de a fekvenyomás meg a nyak mögött nyomásnál feszülő,szúró érzés.
2014. júl. 1. 17:09
3/3 anonim válasza:
nekem is ugyanezek a tüneteim vannak, de még semmi sem hatott, neked mi lett aztán?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!