Ti mivel foglalkoztok, mit dolgoztok? Hogyan oldjátok meg a
kajálást?
Figyelt kérdés
Sziasztok, arra lennék kíváncsi hogy ki mit dolgozik, és hogy oldja meg munka idő alatt a kajálást? Cigiszünetekbe (ha van olyan) vagy ..? Illetve hogyan tároljátok a munkahelyen a kaját?
Diák :D Eddig vittem magammal egy fehérjeturmixot vagy valamilyen húsos szendvicset és akkor szünetben :D Most pedig itthon akkor eszek amikor akarok
2014. jún. 30. 21:07
12/20 anonim válasza:
Suliban 3. szünetben szoktam szendvicsezni:)
2014. jún. 30. 21:08
13/20 anonim válasza:
ddrake: ez a 21:03 komment nagyon rosszul kezdődött :D
2014. jún. 30. 21:15
14/20 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!:D Látom sokan iskolában oldják meg, nekem is akkor kellett volna elkezdeni, lehet kajázni is, fizikailag nem megterhelő :D. Én csak most ismerkedem a testépítéssel, de szeretném komolyan csinálni ( nem versenyszerűen értem, csak normális étkezés stb). Én kertész vagyok és nem tudom hogy oldjam meg a kaját, Ált cégekhez vagy tehetősebb magán lakásokhoz megyünk a kertet csinálni. A kaját maximum a kocsiban tudnám tárolni de ott meg úgy bemelegszik hogy megromlana, gondolkodtam hogy esetleg hűtőtáskát kéne vinni és ott tárolni. De ez még csak a kisebb gond, van hogy egy helyen lehúzunk 8órát. El sem tudom képzelni mit szólnának a tulajok ha azt látnák hogy a kertész szépen leül piknikezni:D a Főnökről nem is beszélve ha a fülébe jut.
2014. jún. 30. 21:22
15/20 anonim válasza:
Kérdező: mielőtt kimész kertészkedni, eszel, eltelik 4 óra, lehúzol egy zabos-proteines shaket (azt remélem nem mondják meg, hogy nem ihatsz, a flakonba pedig senki nem lát bele), majd amikor végeztetek, és visszaérsz, újra eszel.
Így nem kell a kocsiban tárolni és nem is olyan vészes így kihúzni a 8 órát, nem koplalsz :)
2014. jún. 30. 21:38
16/20 anonim válasza:
Kertészkedés közben a zab mellé mondjuk mehetne kazein.
2014. jún. 30. 21:44
17/20 anonim válasza:
Hát, anatómia szigorlaton igenis megtörtént, hogy kicsaptam az asztalra a brét. Ugyanis azt a tételt húztam. Így bizony kicsaptam a róla készült jegyzeteket, rajzolt ábrát az asztalra.
Milyen szép ómen látod, a 60 tételből is pont mit ad nekem az élet... pont egy nagy f4szt :/
2014. jún. 30. 22:03
18/20 anonim válasza:
:D neeeee
2014. jún. 30. 22:03
19/20 anonim válasza:
:D
2014. jún. 30. 22:05
20/20 anonim válasza:
egertologato vagyok, akkor eszek amikor akarok.
Egy ideig rizscsirkeztem, de meguntam, atalltam a carb back-loadingra, most jobb :) Dobozozzon a tököm :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!