Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szerintetek ez jól néz ki...

Szerintetek ez jól néz ki vagy nem?

Figyelt kérdés

http://www.youtube.com/watch?v=TmcJ9l9eWYk

a videóba a két csajnak nézzétek meg az alakját.szerintetek egy 15 éves csajnak ez túlzás vagy előnyös?köszi a válaszokat!nem én akarok ilyen testet csak kérdezem,mert van ismerősöm aki ilyet akar.légyszi fejtsétek ki a véleményeket!persze mellre meg arcra nem ilyen mű a kis csaj sem :)

2014. jún. 27. 15:43
 1/10 anonim ***** válasza:
Igen jól néz ki, de azon ne aggódj, hogy egyhamar ilyen alakod lesz.(illetve az ismerősödnek)
2014. jún. 27. 15:55
 2/10 A kérdező kommentje:
köszi a választ:) igen gondoltam,idő kell hozzá,tudom hogy nem úgy működik h bemegy,mikor kijön meg már ilyen alakja van :D
2014. jún. 27. 16:07
 3/10 anonim ***** válasza:
Ez mindenképpen előny ;)
2014. jún. 27. 16:28
 4/10 anonim ***** válasza:
Jól néz ki. Semmiképpen nem túlzás.
2014. jún. 27. 16:29
 5/10 dirtboy ***** válasza:
ha ez nem néz ki jól akkor semmi sem
2014. jún. 27. 16:40
 6/10 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :)
2014. jún. 27. 16:58
 7/10 anonim ***** válasza:

a szőke jól néz ki, és norálisabbnak tűnik.

a sötét hajú csaj szerintem nevetséges (ahogy vonaglik edzés címszó alatt) , és az alakja sem egy nagy szám. Persze nem rossz, de nála ez inkább genetika, mintsem munka.

Arról nem is beszélve, hogy 35kg-t ne rángasson olyan eszeveszetten azon a tárogatón, vagy mi az. :D

2014. jún. 27. 17:37
 8/10 anonim ***** válasza:

itt gyúrok én is

a berki

2014. jún. 27. 17:49
 9/10 anonim ***** válasza:
Nagyon ottvan ez a két csaj..Akinek ez nem jön be az meleg.:)
2014. jún. 27. 18:35
 10/10 anonim ***** válasza:

Jó, de a videó maximum annak segít, aki ki akarja verni, nem annak aki nem tudja mit, vagy hogyan edzen. :D

Én csodálkoztam hogy a Biotech felrak az oldalára egy ilyen "edzős videót", most komolyan.

2014. jún. 27. 22:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!