Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Igaz, hogy az erőemelőknek is...

Igaz, hogy az erőemelőknek is közel akkora izomzata, mint testépítőknek?

Figyelt kérdés

Csak ők nem szálkásítanak le és zsírosan nem látszik annyira. + testépítők használnak szintolt/ implantátumok néhány testrésznél, ami jelentősen javít a kinézeten.

Akkor ilyen fajta edzéssel is el lehet érni egy testépítő kinézetet szálkásan?

2014. jún. 26. 02:51
 1/5 anonim ***** válasza:
45%
Te egy igazi hülye vagy...
2014. jún. 26. 05:47
 2/5 anonim ***** válasza:

Tudod mi az a "szintol" egyáltalán? Meg implantátumok?

Azért nézz ezekről képeket, utána nézzél egy színpadi testépítőt. Még a vak is észreveszi a különbséget.

2014. jún. 26. 10:32
 3/5 anonim ***** válasza:
A Syntholt (remélem rosszul írtam) is lehet ésszel használni. Én nem vágom annyira a profikat, de pár helyről hallottam, hogy profik is szoktak használni egy kis olajat, hogy a "hibás", meg asszimetrikus testrészeket foltozgassák vele. Elég borzalmas, tudom, de nem csak a 65-ös karú idióta Guiness rekorderek használnak olajat, vannak, akik esztétikus testet csinálnak belőle.
2014. jún. 26. 12:02
 4/5 anonim ***** válasza:
Nézd meg Mariusz Pudzianowski-t.Igaz,ő nem erőemelő,hanem erősember,de szálkásan úgy néz ki mint egy testépítő.
2014. júl. 1. 15:58
 5/5 anonim ***** válasza:
Izomrost aránytól is függ, hogy milyen ism. számra fog jól reagálni az izomzatod. Ha a vörös izomrostok a dominánsak, akkor nyílván erőemelő edzéssel nem lesznek sikereid. Nézd meg Ronnie Colemant, ő végzett erőemelő edzést is (úgy tudom) és ahhoz képest óriási. Neki viszont szinte biztos, hogy a fehér izomrostok vannak túlsúlyba, mert különben nem lenne ekkora.
2014. szept. 13. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!