Ügyifagyi kérdése:
A a testépitőknek jó a sóska és ha jó miért?
Figyelt kérdés
2014. márc. 28. 17:00
1/4 A kérdező kommentje:
és ha nem jó, miért nem jó ?
2014. márc. 28. 17:01
2/4 *Glissade* válasza:
Az a lényeg, hogy van elkészítve!
3/4 tkodit válasza:
Mivel zöldség, ezért jó, nem csak a testépítőknek, de bárkinek. A kérdés inkább az, hogy a cukros, rántásos verziót készíted el? Mert akkor nem a sóskával, hanem a recepttel van a baj.
4/4 Szintiszoli123 válasza:
Ha nem jó, akkor ugyanúgy nem jó másnak sem.
Jó vasforrás. Lenne, ha felszívódna belőle. De nem szívódik (ezt lehet olvasni, hogy kinek hiszel, neked kell eldöntened, bár ez inkább biológia, mint hit kérdése).
A sóska a parajfélék családjába tartozik, extra magas oxaláttartalommal.
Hogy ez miért gáz, arról többek között itt olvashatsz (keres az oxalát ill. oxálsav szavakra):
Szóval Popeye lehet hogy 150 kg-al nyomott fekve, de súlyos vas, cink, réz, magnézium és kalcium hiányban szenvedett. Utóbbi kettő azért is gáz lehet, mert a testépítéshez nélkülözhetetlen fehérje savasító hatását a test nem utolsó sorban kalcium és magnézium bevetésével tudja ellensúlyozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!