Miért mondják az hogy a testépítőknek kötött az izomzata, a saját testsúllyal edzőknek meg funkcionális?
Figyelt kérdés
Mert szerintem mindegy hogy mivel eddzünk az izom csak összehúzódni meg elernyedi tud különböző mozgásformákra, meg az izomtapadástól is függ.2013. okt. 27. 20:34
1/3 anonim válasza:
más mozgásra rendezkedtek be az izmok
a testépítés max 1 órás intenzív kimerítő dolog a sajátestsúly pedig olyan reggeltől estig végezhető
2/3 anonim válasza:
A funkcionáltság az attól függ, hogy milyen edzést végzel.
Ez egy remek cikk róla: [link]
Kötött izmaid akkor lesznek, ha nem melegítesz be rendesen és edzés után nem nyújtod le az igénybe vett izmaid.
3/3 anonim válasza:
Én két évet csak saját testsúllyal edzettem, olyan kötött vagyok mint egy rakás sz*r. Az említettek miatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!