Csináltok képet a Vitamin Arzenálotokról?
Figyelt kérdés
Sziasztok
Mindenki írja, hogy ilyen-olyan vitamint használ és mellé + ezt-azt kíváncsi vagyok. Fényképezzétek le.
Előre is köszönöm, tudom hülye kérdés, de nagyon izgatja a fantáziám.
2014. jún. 25. 10:46
2/17 anonim válasza:
Ja meg kalmagot is, csak azt elfelejtettem odatenni...
3/17 anonim válasza:
Szerény vitamin készletem, Ca-Mg elfogyott de pénzhiány miatt nem vásároltam, majd legközelebb.
6/17 anonim válasza:
Kösz, de ez azért hosszú hónapok termése (:
7/17 anonim válasza:
8/17 anonim válasza:
És ettől jobban fejlődtök? :D Én egy sima napi daily mittomén mit használok meg cvitamin+magne b6 de hogy őszinte legyek nemhiszek ezekbe a vitaminkoncentrátumokban. Egyébként kutatások sem bizonyították még hogy a test hasznosítaná őket. ( Igaz azt se hogy nem) Én magamon semmi változást nem érzek amikor szedem, mint amikor nem. Inkább eszek többféle zöldséget, meg megpróbálom változatosabbá tenni az étrendemet.
9/17 anonim válasza:
Olajakat pl halakból szoktam bevinni meg magvakból.
10/17 anonim válasza:
Wash a sleepmax tényleg használ? Valamint ér valamit a methoxy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!