Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Valaki elmagyarázná? Többi lent.

Valaki elmagyarázná? Többi lent.

Figyelt kérdés

Először is köszönöm h időt fordítasz a kérdésemre ^^

Szóval 180cm vagyok 77kg. 1 hónapja kezdtem el a fegyencedzést semmi extrát nem szedek a szokásos étrend épp ami jól esik mindenevő vagyok. Éppen ma gondolkoztam el azon hogy mekkora lehet a bicepszem lemérve...én úgy 20 cmre tippeltem mert cső karúnak tartom magamat.Hát az eredmény több lett mint amire számítottam. Hozzá kell hogy tegyem a bal karomat kb 1/3 annyival kisebbnek találom mint a jobbat. Ja és nem kondiztam soha az életemben. Eredmény: Jobb 36 cm, bal 35 cm. Nem tudom, hogy ez mennyire számít kicsinek vagy közepesnek. Aki tud érdemleges választ adni h hozzám képest ez megfelelő vagy van még mit dolgozni rajta, azt megköszönném! Első sorban fegyencesek hozzászólásait várom, de minden érdemleges hozzászólást örömmel veszek. Köszönöm hogy rám értél.

2014. jún. 22. 19:25
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ki kell ábrándítsalak, ha valaki "szerekkel", azaz tömegnövelőbel, fehérje kiegészítővel megdobott étrenddel edz, ugyanolyan izmot fog felpakolni mint te, csak lényegesen többet. Úgyhogy felesleges ezzel áltatni magad. Inkább legyen étrended, és nem harapnak a kiegek sem. Jobban fejlődnél. Egyébként túl vékony nem vagy, az biztos.
2014. jún. 22. 19:58
 12/15 anonim ***** válasza:
Így van, a tápkiegek is csak kaják, nem kokszok. A kajabevitel egyik módja. De egyébként még tápkieget sem írtam, így nem is értettem, hogy jön ide a felfújt izom és a verekedés.
2014. jún. 22. 20:02
 13/15 anonim ***** válasza:

Egyébként, a "felfújt keménykedőkkel" sem az a baj hogy ki vannak gyúrva, hanem a hozzáállásukkal.

Nem pukkad ki olyan könnyen az az izom, lásd Sapp-Hoost.

(2005 óta Sapp nem veszi komolyan magát, még mielőtt valaki megemlíti a Kunkli-meccset, látszik a rekordjából is).

2014. jún. 22. 20:10
 14/15 A kérdező kommentje:

Mindenkinek igaza lehet. Mély vízre eveztem, nem vagyok tisztában ezekkel a dolgokkal mert nagyon részletesen nem olvastam utánuk. Egyedül az "ezek a fajok halnak márki" kommentelőt verném nagyon hülyére/hülyébbre, nem érdekelne hogy 10 éves szeplős kislányos fiú vagy 40 éves koxos köcsög.

Az ilyen kommentektől rosszul vagyok, kár az is hogy ezeket a sorokat rá pazarlom...szánalomra se méltó :S de ennyit megérdemelt örülhet h valaki gondolt rá ebben az életben.(Még ha csak 1 percet is...)

2014. jún. 22. 20:51
 15/15 anonim ***** válasza:
Ajj srácok ne bántsátok egymást! Legyen peace XD
2014. jún. 22. 20:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!