Hogyan hozzak ki magamból a lehető legtöbbet egy hét alatt? Jövőhétvégén fotózás, most túl 'nádszálkisasszony'vagyok.
Figyelt kérdés
Tudom,hogy nem most kellene felébrednem,szoktam sportolni majdnem minden nap,de túl vékonyka vagyok még mindig.
Nincs valami jó módszer,amivel egy kicsikét formásodhatnék ennyi idő alatt?
Vagy legalább ami segít az egyensúlytartásban,helyes állóképességben, mivel néha azt veszem észre,hogy ha nem figyelek és elengedem magam, olyan vagyok mint egy kérdőjel.A hasam kinyomom,mellem be,fejem le...
Szerintetek?18l
2014. jún. 22. 14:11
1/2 anonim válasza:
Formásodás = izomnövelés. Na az nem megy egy hét alatt. A helyes tartást gyakorolhatod, de ahhoz én nem tudok tanácsot adni. :-)
2/2 anonim válasza:
Én a testtartáshoz a jó öreg könyves módszert ajánlom: tegyél a fejedre egy keménytáblás könyvet. Fotózásig megszokod a helyes fej- és testtartást. Csak ezt tudom tanácsolni, ha ennyi idő áll rendelkezésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!