Tömegelés minimális zsírosodással?
Üdv
Hogyan tömegeljek minimális zsírosodással és miket használhatok étrendem okés.
Ha kaloriadeficit van akkor nem tudsz zsirosodni.
Nem kell oriasi kaloriaplusz. Kb 200 naponta. Egyel eleg feherjet. Azon kivul meg eddz kemenyen. Probalj meg erosodni minden edzesen. Lesz zsirosodas de elfogadhato
Figyelj, itt nagyon megoszlanak a vélemények. Mindenkinek más válik be, sok féle ember van, mindenki más.
Én egyik kedves tanítványomnak / Ismerősömnek segítettem tömegelni, elég jó genetikával rendelkezik, nem ectomorph, inkább mezo félség + egy kis ecto.
Nos kezdjünk mindent az elejétől.
Fehérje : 2x tskg
Szénhidrát : Na itt van elásva a lényeg, ettől függ nagyrészt a tömegelésed, hogy mennyi izom és zsír rakódik rád. Csak tiszta kajából vidd be a CH-t (Rizs,zabpehely,burgonya stb.).
Ezt te kell kitapasztald, hogy te mennyivel tudsz tömegelni, hogy hetente 0.3 - 0.4 kg-ot pakolj magadra.
Zsírok: Ezt sem szabad elhanyagolni, 0.5 - 1x tskg zsír mehet, lenmagolaj,olivaolaj,omega3,kókusz zsír stb.. (Kinek mire van lehetősége, hogy beszrezzen)
Ezen kívűl, ami nagyon fontos, egy jó multivitamin :
- Drágább megoldás : Multi Pro-Plus + C-Vitamin
- Olcsóbb megoldás : Mega Daily One-Plus + C-Vitamin (D vitamint sem ártana beszerezni, ha teheted)
Ezen kívűl használhatsz krómot, amivel picit minimalizálhatod a zsírosodást, ne várj csodákat, mert egyik sem csodaszer csak vitaminok és ásványi anyagok.
Idővel jöhet egy kreatin kúra, jól kiegészít egy kreatinkúrát, a kreatin hasznosulásán sokat javíthat megfelelő dózisban alkalmazva. Napi 3 tabletta optimális lenne a kúra alatt, ezeket étkezések alkalmával vedd be.
Használhatsz egy kevés cinket is, de nem muszály, mivel rizsből meg multiból megy azért.
Ha nagyon pénzes vagy, mehet a HMB is, 1 hónapig napi 5-10g, 1 hónap szünet majd ismételed.
Remélem tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!