Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szerintetek nem szánalmasak a...

Szerintetek nem szánalmasak a mai gyerekek?

Figyelt kérdés

12-14 évesek és ők súlyzózni akarnak, meg csupa izmosak lenni. A lányok pedig fogyni 10 kilót (miközben éppen csak hogy megüti a mérleg mutatója a 40 kilót).

Igen, mondhatjátok hogy besavanyodott öreg vagyok, de én ennyi idősen, ÉS SZERINTEM A LEGTÖBBEN KÖZÜLETEK, kedves idősebb barátaim, nem azzal voltunk elfoglalva amikor még az általános iskolát sem jártuk ki, hogy mekkora bicepszem, vagy hogy látszik-e az ér a nyakamon. Vagy éppenséggel lapos-e a hasunk, és hány kilók vagyunk.

15 évesen elkezdett néhány emberke fekvőtámaszozni, húzódzkodott, stb, 16-18 évesen pedig súlyokat emelt, kondizott.

Ma meg már mit csinál a kölyök a 13. születésnapjára kapott zsebpénzével? Otthagyja a scitec kasszájában, meg zsírégetőket vesz.

2014. jún. 19. 20:00
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Szerintem sportoljon az a legfontosabb, és ha 13-14 évesen elkezdik érdekelni az új dolgok, és kipróbálná ( mint a pia vagy a bulizás) azzal semmi gond nincsen, amíg kontrollált körülmények között zajlik, és a sport mellett természetesen. Mondjuk én a köjkömnek ennyi idősen nem a testépítést támogatnám, hanem valami alapozó sportot. Gyúrni ráér 17-18 évesen sport mellett, vagy helyett.
2014. jún. 20. 01:11
 12/19 anonim ***** válasza:

Az alap elképzeléssel nincs baj. Énis sportoltam már ennyi idősen habár nem kondiztam. Azonban ezzel sem lenne baj. A baj akkor van amikor megkérdezi kb 3 hónap edzés után hogy milyen szteroidot ajánlotok, mennyi idő még elérem ezt meg azt a formát. Nincs türelmesség.

Mondjuk még mindig jobb mintha cigire menne el.

2014. jún. 20. 07:43
 13/19 anonim ***** válasza:
atyaisten az öreg ratyik mindig rinyálnak de igen ma ez van és képzeld 500évvel ezelőt meg 14-15évesen már háborúkba mentek a kölykök a hunoknál meg 5-6évesen már lovon közlekedtek a gyerekek éss???minden generácionak meg van a maga szerepe,nem kell sirni a te fölötted lévő generácio is rinyálhat h bezzeg az ő korában nem ezt csinálta mint mondjuk amit te anno 13-14évesen
2014. jún. 20. 16:16
 14/19 Tóth V. válasza:
Istenem,ez egy idióta kérdés,már bocs.Én 13 éves vagyok és kardiózom meg súlyzózom,úgy,hogy lány vagyok.És nagyon sok osztálytársam is ezt csinálja,és tudod,hogy miért?A megfelelési kényszer miatt.Mert amíg nem lapos a hasad,és feszes,addig a mai 'tinigeneráció' nem fog elfogadni.Ez az idősebbeknek/neked/nektek azért furcsa,mert ti nem ebben a sz*arban,ebben az elutasító világban nevelkedtek,ahol ha az évfolyamtárson van +5 kg akkor ő már hátránnyal indul ismerkedés terén.Persze van aki "vagizásból" csinálja,de pl. én és az ismerőseim nem.És én emiatt nem érzem magamat szánalmasnak.Ez van.
2014. jún. 20. 18:43
 15/19 anonim válasza:
Igen, nagyon fontos a kinézet! Ti öregek nem is selytenétek hogy milyen ÉLET van közöttök azért mert fiatalok.
2014. jún. 23. 14:09
 16/19 anonim válasza:
Igazad van... Teljesen egyet értek veled! Ha valaki rossz testi adottságokkal születik (pl: gerincferdülés, tyúkmell, túlsúly, vagy valami születési rendellenesség) az ne edzen! Ne akarjon jobb testet, éljele úgy az életét és viselje az esetleges fájdalmakat! Tök hülye dolog ez az egész testépítés! Egyáltalán miért akarnak az emberek izmosodni, jobban kinézni? Ez hülyeség... (Csak hogy tudd, kedves drága aranyos kérdező, ez egy szarkasztikus válasz volt, és elég "humánus" is, mivel nem is szidkozódtam. Remélem most már látod mi a szisztéma :)
2014. jún. 24. 22:51
 17/19 A kérdező kommentje:

Látom senki nem értette mire is akartam kilyukadni:

a mai gyerekek meg akarnak felelni a világnak, soványak, vagy éppen izmosak akarnak lenni.

Minek? 12 évesen nekem az volt a legnagyobb problémám, hogy mondjuk leestem a cseresznyefáról egy hétig fájt mindenem.

Nem az, hogy van rajtam +5 kiló, mert ezt mutatja a mérleg!

Vagy éppen de menő a kockahas, jó lesz a csajoknak mutogatni!

Nekem is volt kockahasam 13 évesen, alacsony volt a testzsírszázalékom, és alapból szerettem sokat mozogni.

De hol érdekelt ez engem? Láttam, hogy van, oké. Mit kezdjek vele?

Elferdült a világ teljesen.

2014. jún. 25. 10:56
 18/19 Tóth V. válasza:

Te vagy az,aki nem ért meg minket!

Azért ferdült el a világ,mert sok a rosszakaró,aki mindenkinél jobbnak hiszi magát.Nem azért fajultak el a dolgok pár évtized alatt,mert a fiatalok elkezdtek edzeni.Ha most látnád,hogy mi megy a sulikban,vagy egyáltalán az utcákon,plázákban,akkor teljesen máshogy látnál mindent.

2014. júl. 15. 11:14
 19/19 anonim ***** válasza:

"12 évesen nekem az volt a legnagyobb problémám, hogy mondjuk leestem a cseresznyefáról egy hétig fájt mindenem.

Nem az, hogy van rajtam +5 kiló, mert ezt mutatja a mérleg!"

- Hát pedig nekem is problémát jelentett ez 12 évesen, márpedig nem ma volt már az. Ha Te nem így emlékezel, talán csak elfelejtetted, hogy így volt.

A világ mindig ilyen volt, és természetes, hogy a serdülőkor elején az embert elkezdi foglalkoztatni a külseje.

2014. júl. 16. 08:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!