Szerintetek nem szánalmasak a mai gyerekek?
12-14 évesek és ők súlyzózni akarnak, meg csupa izmosak lenni. A lányok pedig fogyni 10 kilót (miközben éppen csak hogy megüti a mérleg mutatója a 40 kilót).
Igen, mondhatjátok hogy besavanyodott öreg vagyok, de én ennyi idősen, ÉS SZERINTEM A LEGTÖBBEN KÖZÜLETEK, kedves idősebb barátaim, nem azzal voltunk elfoglalva amikor még az általános iskolát sem jártuk ki, hogy mekkora bicepszem, vagy hogy látszik-e az ér a nyakamon. Vagy éppenséggel lapos-e a hasunk, és hány kilók vagyunk.
15 évesen elkezdett néhány emberke fekvőtámaszozni, húzódzkodott, stb, 16-18 évesen pedig súlyokat emelt, kondizott.
Ma meg már mit csinál a kölyök a 13. születésnapjára kapott zsebpénzével? Otthagyja a scitec kasszájában, meg zsírégetőket vesz.
Az alap elképzeléssel nincs baj. Énis sportoltam már ennyi idősen habár nem kondiztam. Azonban ezzel sem lenne baj. A baj akkor van amikor megkérdezi kb 3 hónap edzés után hogy milyen szteroidot ajánlotok, mennyi idő még elérem ezt meg azt a formát. Nincs türelmesség.
Mondjuk még mindig jobb mintha cigire menne el.
Látom senki nem értette mire is akartam kilyukadni:
a mai gyerekek meg akarnak felelni a világnak, soványak, vagy éppen izmosak akarnak lenni.
Minek? 12 évesen nekem az volt a legnagyobb problémám, hogy mondjuk leestem a cseresznyefáról egy hétig fájt mindenem.
Nem az, hogy van rajtam +5 kiló, mert ezt mutatja a mérleg!
Vagy éppen de menő a kockahas, jó lesz a csajoknak mutogatni!
Nekem is volt kockahasam 13 évesen, alacsony volt a testzsírszázalékom, és alapból szerettem sokat mozogni.
De hol érdekelt ez engem? Láttam, hogy van, oké. Mit kezdjek vele?
Elferdült a világ teljesen.
Te vagy az,aki nem ért meg minket!
Azért ferdült el a világ,mert sok a rosszakaró,aki mindenkinél jobbnak hiszi magát.Nem azért fajultak el a dolgok pár évtized alatt,mert a fiatalok elkezdtek edzeni.Ha most látnád,hogy mi megy a sulikban,vagy egyáltalán az utcákon,plázákban,akkor teljesen máshogy látnál mindent.
"12 évesen nekem az volt a legnagyobb problémám, hogy mondjuk leestem a cseresznyefáról egy hétig fájt mindenem.
Nem az, hogy van rajtam +5 kiló, mert ezt mutatja a mérleg!"
- Hát pedig nekem is problémát jelentett ez 12 évesen, márpedig nem ma volt már az. Ha Te nem így emlékezel, talán csak elfelejtetted, hogy így volt.
A világ mindig ilyen volt, és természetes, hogy a serdülőkor elején az embert elkezdi foglalkoztatni a külseje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!