Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Gyerekek most komolyan?

Gyerekek most komolyan?

Figyelt kérdés

Most nézegettem az ON proteineket...

Kérdésem az, hogy használja e valaki az ON Platinum Hydro Whey-t? Nem tudom elhinni, hogy ez ennyivel jobb lenne, mint a gold standard(én ezt iszom). Eszemágában sincs ezt venni, csak kiváncsi vagyok, hogy ez valóban ennyivel jobb is? Kb dupla ára van.

Az izolátumok a gyors fehérjék ugye?

2013. okt. 25. 12:05
1 2
 1/17 dirtboy ***** válasza:

sosem vettem on proteint így ahhoz a részhez nem fűzök semmit.

ahhoz viszont igen hogy nem az izolátumok a gyors fehérjék hanem a tejsavón belül bármelyik,koncentrátum is és a hidrolizátum is gyors.

2013. okt. 25. 12:13
 2/17 A kérdező kommentje:
Értem, az izolátum és a koncentrátum között mi a különbség?
2013. okt. 25. 12:16
 3/17 dirtboy ***** válasza:
az izolátum egy tisztább forma,kevesebb a tejcukor,jobban szűrt forma,laktózérzékenyek is fogyaszthatják.
2013. okt. 25. 12:24
 4/17 anonim ***** válasza:

A termék ára már nem csak a termék minőségét tartalmazza.

Mondjuk én eleve azt sem értem, hogy miért az ON wheyt mondják a legjobbnak (nem fikázás, hanem tényleg nem tudom az okát).

2013. okt. 25. 12:30
 5/17 dirtboy ***** válasza:
gondolom sokat perkált a cég azért hogy őt nyilvánítsák a legjobbnak.
2013. okt. 25. 12:32
 6/17 A kérdező kommentje:
:) én azért veszem, mert a csapból is ez folyik, mármint, hogy ez a legjobb. Más érvet én se tudok, nem is drágább mint a többi. A body.builderen is ez volt ajánlva. Amúgy még azért is vettem, mert előbb, még sci-vol35-öt szedtem, aminek az ízei, amiket én vettem sz,ar volt, és rosszul oldódott, utáltam lenyelni az ebihalakat a végén, amik nem olvadtak el :D , szinte a hányingerem volt ezektől...
2013. okt. 25. 12:54
 7/17 A kérdező kommentje:
Dirtyboy, wash és Montez (látom itt vagy :)), ti milyen proteint isztok?
2013. okt. 25. 12:58
 8/17 dirtboy ***** válasza:

dirtboy a nevem

semmilyent már vagy másfél éve nem edzek.

előtte meg ép amire pénzem volt.

2013. okt. 25. 13:00
 9/17 A kérdező kommentje:
Bocs dirtboy, félre olvastam :)
2013. okt. 25. 13:03
 10/17 anonim ***** válasza:

Látod, ha elég sokáig mondogatnak valamit, elhiszik :P

3 névből 2-t sikerült nem jól lemásolnod :D

Én amúgy Myproteint iszok, most Impact Whey van meg Total Milk and Whey, mint lassabb. Ráálltam erre a puritánabb, alapanyagszerűbb vonalra, nem kellenek a csilivili mátrixok, dobozok, meg az amerikai álom. Anyagilag is jobban járok.

2013. okt. 25. 13:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!