Gyerekek most komolyan?
Most nézegettem az ON proteineket...
Kérdésem az, hogy használja e valaki az ON Platinum Hydro Whey-t? Nem tudom elhinni, hogy ez ennyivel jobb lenne, mint a gold standard(én ezt iszom). Eszemágában sincs ezt venni, csak kiváncsi vagyok, hogy ez valóban ennyivel jobb is? Kb dupla ára van.
Az izolátumok a gyors fehérjék ugye?
Bocsi neked is Wash a kis kezdő betű miatt. :D
Amúgy nem másoltam, csak megjegyeztem a neveket...de úgy látszik rosszul(kis d, nagy W) :D
Hát ha betömöm ezt a mostani adagot, akkor megnézem amiket te iszol, ha jóval olcsóbb, mint ahogy írod, és ráadásul nincs nagy különbség, akkor valóban megéri.
Nincs nagyobb kiszerelés?
Az eredeti angol oldalt akartam javasolni, de ők 29 fontért szállítanak Szerbiába, ami kicsit necces :D Ha haverokkal összeálltok egy féléves csomagra, akkor már megéri, bár lehet anélkül is, számolj utána. Shop.builder?
Most, hogy mondod, találtam 5kg-os kiszerelésben is, így már megéri, kb 20 euróval olcsóbb kilója, ami nem kevés :). De látom az eladó nem ezzel foglalkozik, csak ez az 1 db van neki. Na mindegy, remélem 1 hónap múlva is lesz neki...vagy másnem átugrok Szegedre a shopbuilderbe.
Montez este milyen kazeint iszol, ha iszol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!