Gyerekek! Ha minden a combomra rakódik arra mi a megoldás?
Szeretném a segítségeteket kérni!
Hát az van, hogy nagy gáz van! Ez már nem is egyszerűen gáz, ez már szén-monoxid!
Vékony vagyok, de nem sovány. 51 kiló és 160 centi. Na most az a problémám, hogy nem arányosak az arányaim. A derekam vékony, a csípőm és a combom már nem annyira. Ha hízok az odamegy, és ez már katasztrófa! Ha ráerősítenék a combomra tornával, az azért nem lenne jó, mert még jobban erősíteném és nem kéne! A vádlim az mondjuk eleve izmos a sok taposástól a lépcsőzőgépen. De nem túl hosszú, mivel nem is vagyok túl magas. Nekem felülről kéne izmosítanom, csak az a baj, hogy egy darab fekvőtámaszt nem bírok megcsinálni meg felülni sem. sosem tudtam se fejen, se kézen állni, csak cigánykerekezni. De ha felülről erősítenék akkor tudnám valamelyest kompenzálni az alsó fertájékomon az előnytelenséget? ahhoz elvileg, hogy kisebb legyen a combon, fogynom kéne még, de most 45 kilónak már csak nem kéne lennem! Szerintetek ezzel semmit nem tudok csinálni? Nem tudok anélkül lefaragni, hogy a sportolással ráerősítenék még jobban?
Előre is köszönöm!
két variáció van
most szálkásítasz és mivel azt mondod fent nem vagy zsíros így jó eséllyel máris elkezdene a deréktáj és a comb vékonyodni.
ezzel jobb arányba kerülnél de nem tudom mennyire tetszenél úgy magadnak ha mint írtad 45kiló lennél kb.
másik variáció hogy egy időre leszarod hogy hogy nézel ki és edzed a felsőtested hogy felhozd kicsit.
ha már elég jó akkor pedig szálkásítás és utána remélhetőleg már jó aránnyal is meglennél vagy 48-49kiló és a felsőtest is jobb lenne.
Hát a második variáció jobban tetszik :)
Leszarok mindet, és idővel szépen majd már nem lesz olyan bocicombom, amiből az etiópok jól ellakmároznának napikig :)
a körték ha lediétáznak felsőtesti izomzat nélkül borzalmas formát tudnak hozni.
úgyhogy én is a felsőtest izomzatának arányba hozását mondanám,kiemelten a hátat a vállakat és a felkart,aztán 1 év múlva lediétázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!