Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mennyi a csávó testzsírja?...

Mennyi a csávó testzsírja? Mennyi idő amíg ezt a formát elérem?

Figyelt kérdés
[link]

2014. jún. 15. 13:13
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
51%
Egyszerűen felfoghatatlan számomra miféle senkiháziakat választanak idollnak a mai tizenéves taknyosok.Meggyőződésem, hogy ezt a bohócot csak ez a korosztály tartja követendő példának.A slusszpoén pedig az, hogy ki kiáltotta magát endo-mezomorfnak miközben alapból keskeny a vállöve, széles a dereka és az egész csávó egy undormány, mind testre, mind arcra, mind jellembéli tulajdonságokra is.
2014. jún. 15. 17:54
 22/33 anonim ***** válasza:
56%
És igaza van sándorzsoltnak, a megszerzett tömeg jelentős része zsír.
2014. jún. 15. 17:55
 23/33 anonim ***** válasza:
56%
Önmagában jól tette, hogy lefogyott, de azért nem kéne hőst csinálni belőle, ezt nagyon sokan megcsinálták mindenféle önpromótálás és nem mellesleg apuci pénze nélkül, mert az elég nyilvánvaló, hogy a csávót nem a szegény negyedből szalajtották. De még így sincs rajt izom
2014. jún. 15. 18:12
 24/33 anonim ***** válasza:
A kérdezőnek viszont szeréncséje van, mert ezt a szintet könnyű lesz elérnie.
2014. jún. 15. 18:37
 25/33 anonim ***** válasza:
50%

Azért ne legyetek már ilyan fogyatékosak... elolvastam marci által belőt linket, és sehol egy rohadt szóval nem írja, hogy teljesen le lenne szálkásodva, mindössze ő itt ezen a ponton elérte azt a célt, amit kítűzött magának, mellesleg ez egy elég régi posztja és azóta más célokat is elért...

Eleve egy hatalmas nagy undorító dolog részetekről, itt a testépítés kategóriában szapulni egy sportolót, aki egyáltalán nem tartja magát testépítőnek, ő nem az izomméretére megy, nem arra, hogy jól nézzen ki a strandon, hogy tudjon pózolni mindenkinek, hanem kitűz maga elé célokat, pl, hogy ki szeretne tartani egy zászlót és eléri a céljait.

Az, hogy közben vezet az egészről egy blogot, egyáltalán nem azt jelenti, hogy "önelégült" lenne... ebből csak az látszik, hogy a magyar átlag nem tudja mi az a blog...

és az, hogy ez a srác igenis kiáll, elmondja hogy ő ki, honnan indult, most hol tart, igen is egy tiszteletre méltó dolog, mindenesetre tiszteletre méltóbb, mint itt fröcsögni gyk-n névtelenül, hogy milyen undorító ez a kis seggdugasz, csak mert csinál valamit, ami neked nem tetszik b*meg...

2014. jún. 15. 20:07
 26/33 anonim ***** válasza:

Nyugi van Sperseus, nem tudtuk, hogy a haverod vagy a múzsád.

Olvasd el még egyszer a bolgját, már szövegértelmezési gondok vannak.

Szó szerinti idézetek a blogról:

Ehhez a képhez: "teljesen leszálkásodva, 2012. január 1. de miért nem így néz ki a hasam?"

[link]

[link]

"a testépítőket is megértem. őket csak a kinézet érdekli, ezért kezdtek edzeni, hát egészségükre. és akit még ésszel is megáldott az univerzum, az a tökéletes arányokkal elérhető legyőzhetetlen hősi külsőre edz, nem a minél nagyobb méretekre. sokkal esztétikusabb egy ember, ha a magasságához képest arányosan építette fel az izomzatát, és nem arra megy, hogy mindenkinél nagyobb legyen a karja."

Ez milyen szöveg már? Főleg, hogy az elején még normálisan beszélt, a végére meg szembeköpi magát is és köpködi a testépítőket, hogy nincs eszük. Szerintem amúgy is relatív, hogy kinek mi az esztétikus.

Dehogy nem azért edz, hogy jól nézzen ki, nem is tagadja, hogy érdekli, persze nem kizárólag ez, bár az elején csak ez motiválta, mint mindenkit.

Ez még egy kis tizenéves takony ahhoz, hogy ennyire ossza észt. Még nemhogy elegendő edzésmúltja, élettapasztalata sincs.

2014. jún. 15. 20:48
 27/33 anonim ***** válasza:
ez egy blog, egy 10-en éves fiú blogja, sajnálom, hogy nem irodalmár diplomával fogalmaz, hanem mint egy 10-en éves fiú... nem 1-1 szót kellene kiragadni az írásaiból, hanem a mondandóját.
2014. jún. 15. 21:19
 28/33 anonim ***** válasza:
jó látom a kép alatt valóban azt írja teljesen leszálkásodva, de hangsúlyozom, ez egy 10en éves fiú nem képzeled, hogy nem lódít egy 10-en éves fiú... és mellesleg nem a múzsám, nem a példaképem, de elsősorban neki, monteznek, dagadtköcsögnek, és bunny néhány írásának köszönhetem, hogy nem egy fulladós 130kg-os zsírpacni drabál állat vagyok, így aztán meg is védem őket.
2014. jún. 15. 21:25
 29/33 anonim ***** válasza:

Védd, ha van alapja, de itt nincs. A kissrácot meg vicces bunnyval egy lapon emlegetni, ugye ezt te sem gondoltad komolyan. Monteznek is enyhén szólva több út van már a háta mögött, hogy tanácsokat adjon.

A srác nem találta fel a spanyol viaszt, csak a saját szavaival leírja ami akárhol máshol elérhető információ, plusz az élményeiről dumál. Ez egy blog, az zavar csak, hogy néhányan hősnek állítják be csak mert exhibicionizmussal áldotta meg az ég.

2014. jún. 15. 21:40
 30/33 anonim ***** válasza:
Köszi Sperseus, nem gondoltam, hogy én is része voltam ennek. :-)
2014. jún. 15. 21:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!