Mennyi a csávó testzsírja? Mennyi idő amíg ezt a formát elérem?
2014. jún. 15. 13:13
11/33 anonim válasza:
20%-os a testzsir erre odairja hogy teljesen leszalkasodva.
12/33 anonim válasza:
Ja ez elég gáz. Lazar Angelovnak kb. 6-7% a testzsírja.
13/33 anonim válasza:
15% körül lehet és nem sok izom van rajta. Ettől sokkal jobb forma is lehetsz.
14/33 A kérdező kommentje:
De ahoz képest erős. Simán csinál egykezes feknőt
2014. jún. 15. 16:40
15/33 anonim válasza:
Az lehet, de te a formáról kérdeztél. Az egykezes fekvő nem nagy mutatvány, én nem is arra edzek, hanem súlyzós edzést végzek és mégis megy. Az egy lábas guggolás is, még mielőtt bárki megkérdezné. És vagyok hozzá 43 éves örexar.:)
16/33 anonim válasza:
Egykezes fekvohoz nem ero kell hanem technika
17/33 anonim válasza:
Azt se tudtam ki ez, de szegény nem túl okos ahogy elnézem.
Egy tiszta izom profihoz hasonlítja magát. Nem tűnik fel neki az izomtömegbeli különbség, és talán azért nincs olyan hasa. Az izomtömeg hiánya miatt néz ki szarul. Nem a hóban kéne ökörködni, hanem intenzív súlyzós edzést csinálni, de ez valahogy sokaknak meghaladja a felfogó képességét és a spártai edzésben meg lófaszban hisznek.
19/33 anonim válasza:
Most már lehet feltűnt neki, hogy kéne a súly, ha akar valamit, jéé felragyogott nála is a villanykörte
20/33 anonim válasza:
Fa szán betomegelt, kár, hogy csak zsírt szedett fel. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!