Mennyi idő kell egy átlagos testalkatú tinédzsernek (16-18), hogy eléggé jól nézzen ki?
Figyelt kérdés
Gyúrás:fél éve csinálom, viszonylag jó (látható) eredménnyel. Olvasok itt az oldalon olyanokat, hogy már 3-4 hónap után lehet eredmény. Ez csak szerintem hangzik hülyén?2014. jún. 14. 19:59
11/14 anonim válasza:
sandorzsolt 38-as kar szálkásan jónak számít ebben 14 évesen? Nem ennyi, csak ennyi az ideál. De szerintem meglesz még ebben az évben, mert eddig elég jól fejlődtem és most még jobban fogok figyelni az edzésre és az étkezésre.
12/14 anonim válasza:
Igen, szálkásan az már jól mutat, de nem csak a kar számít, az összhatás a lényeg.
13/14 anonim válasza:
Persze a szimmetrikusság nálam alap. Mennyire ritka a 38-as kar szálkásan 14 évesen. Én még egyet se láttam. Pedig nagy városban élek.
14/14 anonim válasza:
Hát nem nagyon, főleg szálkásan. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!