Mennyi idő kell egy átlagos testalkatú tinédzsernek (16-18), hogy eléggé jól nézzen ki?
Azért az, hogy 2-3 év kellene ahhoz, hogy lássák rajtad, hogy nem a fotelben ülsz egész nap szerintem túlzás. 1 évet mondanék arra, ahol már szép eredmény van, és szembetűnő a különbség.
2-3 év alatt már olyan szintre lehet edzeni magad, ami után már csak könyörögsz még 1-2 milliméterért a karodon, lábadon stb. 4-5 év alatt meg el is éri a legtöbb ember a maximumot naturálban, ha komolyan csinálja.
1 év alatt látszik jól, de én nem nevezném kigyúrtnak azt aki 1 éve edz. Így érthető? Vagy mutass már nekem olyan naturált aki 1 éve edz és akár engem is megközelít, pedig én sem vagyok nagy. Erről ennyit!
Dehogy bizonyítsam a dolgokat, én most így nézek ki 43 évesen és én sem nevezem magam kigyúrtnak:
44-es szálkás karom van és ez sem kigyúrtság. Ezt mikor éri el szerinted 1 év alatt egy naturál?
Pedig abból indulok ki, hogy mindenre figyel, mert ha azt eszi amit ma a fiatalok, akkor 10 év alatt se lesz jó formában, csinálhat akármit.
Ha elolvassátok figyelmesen amit írtam, rájöttök, hogy nem azt írtam, hogy 1 év alatt kigyúrja magát. Csak szembetűnő lesz a különbség. 2-3 évet írtam arra, amikor már nehéz tovább fejlődni, és 4-5 évet arra, ahol naturálban vége.
Sandorzsolt, 44-es karral szerintem eléggé ki vagy pattintva, főleg naturálban, ráadásul már nem vagy fiatal sem. Nagyobb már nem nagyon leszel (karban legalábbis), de ezt te is tudod, értesz a testépítéshez a válaszaid alapján. Gratulálok egyébként ehhez a formához!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!