Írnátok finom csirkemell recepteket?
Annyi féle gyorspácot lehet kapni a boltban. (A fűszerporra gondolok, nem az olajos, zacskós lére)
De neten is van egy csomó kondis blogger emberke, akik szoktak feltölteni recepteket. Keresgélj.
Sztem pácolj be előre 1-2 napi adagot, sokkal finomabb, hogyha átjárja az íz és nem csak frissen rászórod.
A másik, hogy nem lesz száraz, ha jól sütöd.
Nem kell órákig szenesíteni, magas hőfokon süsd át pár percig mindkét oldalát (és ne hajszálvékony szeletekre vágd).
Akkor leírom én eddig hogy készítettem el.
1) mézes-citromos-fokhagymás verzió
Ehhez ínyencnek kell lenni, ha nem bírod a mediterrán ízvilágot, nem lesz a kedvenced :)
2) paradicsomos verzió
Nekem eddig ez jött be legjobban, bár igaz én alapjáraton bele vagyok buzulva a paradicsomos kajákba.
3) [link]
Ebben az a jó, hogy rohadt gyorsan készen van, de így is finom.
4) fokhagyműs verzió. Ehhez receptet nem tudok linkelni, akkor szoktam, ha nagyon nincs kedvem fűszerekkel bajlódni. Megpirítom a csirkemellet, majd jól nyakonöntöm borssal és apróra vágott / zúzott fokhagymával (5-6 gerezddel akár).
https://www.youtube.com/user/MichaelKoryFitness/videos
Ez csak egy sok közül amik a neten vannak :)
Amúgy az ember annyi húst süt mindig, simán lehet kísérletezni.
Most kínai csirkét csináltam én is (micsoda véletlen, szintél lime-mal és csilivel ;))
De múltkor tök ugyanolyat összehoztam, mint amilyen ízű cucc van a káefcés longerben. Detto.
De gyrost is gyakran csinálok, mert azt is szeretem. (gyros gyorspác, natúr joghurt, uborka, lilahagyma, fokhagyma, só, bors, saláta...) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!