Szoptatok, hívni szeretnék. Ezt szabad szednem?
Levin, ha tudnád, miket esznek a várandós nők, amikor "kívánósak" lesznek, akkor nem szóltál volna :)
Dolgoztam szülészet-nőgyógyászaton, tudom.
drake mit esznek a csajok mikor kívánósak? komolyan érdekel :)
Különben rengeteg ilyen okoskodó agyhalott van, mint az első hozzászóló, akik azt hiszik, hogy a koksz egyenlő a tápkiegészitővel.
Nem volt még terhes a családban valaki? :D Vagy nem láttál még erről filmet, mondjuk az Örömapát? Azoknak a vicceknek, szóbeszédeknek van ám alapja. Nem mondom, hogy mindenki, de vannak, akik nagyon, és vannak, akik aztán tényleg nagyon. Konkrétan bármit, amit megkívánnak, pl. sokszor van, hogy pont egyszerű ch-t képesek egész nagy mennyiségben ledönteni. Egyszer-kétszer az egyik bentlevőnél igencsak elfogyott a 300g-os milkacsoki egy délelőtt alatt. Egy másik kijelentette a családjának, hogy márpedig neki madártej kell, be is döntötte másnap a 3 és fél litert egyszerre. Rokonságban az egyik úgy gondolta, benyom majdnem két grillcsirkét egyszerre. Nahát, mennyi fehérje, és mennyi szénhidrát :) Nem egy tömegnövelőtől kell félni, ha összehasonlítjuk ezzel, amit egyébként is meg szoktak néha enni. Mennyiségileg és adalékok szempontjából is. Persze nem is egy tápkiegtől kell önmagában gyarapodást várni, de ezt amúgy is mindenkinek elmondjuk. A "szerekről" meg annyit, hogy a lakosság nagy része feldolgozott kajákon él. Még ha nem dohányzik, iszik, drogozik, ezeket akkor is ugyanúgy megkapja, szóval teljesen fölösleges ujjal mutogatni emiatt a tömegnövelőre, mikor gyakorlatilag az is csak egy kaja a sok közül, ugyanúgy benne van ebben is néhány adalékanyag, de nem bűnösebb, mint bármi más, amiben szintúgy benne van (és ezek a bármi mások, ahogy mondtam, a polgárság nagy részének a mindennapi ételeinek állandó összetevői). Szóval vagy eldönti valaki, hogy akkor ő most ezentúl lehetőleg csak nyers alapanyagokat vesz, sőt, meg is termeli magának, ha lehet, vagy eszik néha ezt-azt is, de akkor a tömegnövelőt nem emeli ki ebből a szempontból, mert semmi értelme. Persze a "felfújt izom", "ilyen szerek", "olyan porok" kifejezések és a koksszal való keverés után felesleges volt is jobban magyarázni, látszik, mennyire mélységes hozzáértést tükröz.
Ja, és még egyet a végére, volt már olyanra is példa nem ritkán, hogy a savanyúság nagyon ment egyeseknél. Az egyik delikvens egyszer megevett egy üveg kovi ubit, csak úgy magában :D Még a levét is megitta.
A sitcomokban örök visszatérő poén, hogy a terhes nő megkéri a párját éjszaka közepén, hogy hozzon neki egy uborkás-tejfölös-kakaós-lekváros-szalámis pizzát, különben megöli :) De eddig azt hittem, alaptalan tréfa.
Amúgy amíg búzát és tejet fogyasztasz, első válaszoló, addig Te ne tituláljál semmit se félvállról károsnak vagy mesterségesnek, mikor azt sem tudod mi az.
Kérdező: Én egyszerű, adalékmentes fehérjeporra szavazok, abban nincs cukor meg adalék. Pl. tejsavó koncentrátum, tojásfehérje por.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!