Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Már nem bírom ezt valami ötlet?

Már nem bírom ezt valami ötlet?

Figyelt kérdés

Sziasztok

tudtok valami módszereket vagy valamit, hogy hogyan bírjak több étlet megenni, mert már ki vagyok akadva, hányingerig eszek.

Kemény ectomorph vagyok, 6.5 x ttkg CH és 2x ttkg Fehérje megy, napi 400g rizs is.

De már ki vagyok akadva egészen, alig bírom magamba tömni, van mikor nem megy.

Valami ami akkora étvágyat csinál, mint egy farkasnak, megköszönném.

2014. jún. 8. 20:41
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
23%
Ne egyél olyan tisztán és menni fog az.
2014. jún. 8. 21:10
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Ja, ne egyél tisztán, pl ne mosd meg a zöldségeket meg a gyümölcsöket. :)
2014. jún. 8. 21:44
 13/23 A kérdező kommentje:
Hehe ez a zöldséges jó volt :D Ha sok egészségtelen eszek ki WC-zem egyből :) Nem bírja a gyomrom magában tartani.
2014. jún. 8. 21:54
 14/23 anonim ***** válasza:
10%
Megoldás: nutellás zsíroskenyér, pacalfagyi, csülökminyon, marhapörkölt smoothie
2014. jún. 8. 22:14
 15/23 anonim ***** válasza:
2014. jún. 8. 22:29
 16/23 anonim ***** válasza:
Onts a rizsara lenolajat.jobban fog csuszni a kaja,Tobb a kaloria is benne,es lassabb lesza felszivodas:)
2014. jún. 8. 22:38
 17/23 anonim ***** válasza:
ne barnarizst, hanem fehérrizst vegyél, tedd egy fazékba, egyszerre olyan 200-250grammot szoktam, de persze lehet többet is, ezt fazékméret és tapasztalat határozza meg. jó nagy fazékba, öntsd fel vízzel, kb 2* annyi víz legyen benne mint rizs, tedd fel főni, és időnként kevergesd meg, mikor a rizs felszívta az összes vizet, nyugodtan adj hozzá óvatosan még egy picit, az a cél, hogy szarráfőzd a rizst, de azért kb még legyen rizs formája, és sűrű legyen... ott belekeverhetsz bármilyen ízesítésű tejsavó proteint, én csokissal szeretem, ízlés szerint, majd még szoktam bele tenni szerencsi kakaót és némi mézet, hűtőben 3-4 napot is eláll, úh lehet vele előre dolgozni, és kész is a tej nélküli tejbepapi...
2014. jún. 8. 23:56
 18/23 anonim ***** válasza:
vagy szoktam rizskoch-t is főzni/sütni, csak nem tehéntejjel, hanem rizs vagy mandula, inkább mandulatejjel...
2014. jún. 8. 23:58
 19/23 anonim ***** válasza:
Igyál zabpehelylisztet kiegészítésként.
2014. jún. 9. 06:57
 20/23 anonim ***** válasza:
Valaki írta a rizs turmixolasat. Szerintem jó ötlet. Én is azt csináltam, nekem 1kg volt a napi standard. Az 8 liter vízbe fert bele ha ügyes voltam ( darabosra kellett hagyni, különben túl sűrű lett). Szóval napi 8 liter víz megivasaval bevittem a szükséges szenhidratmennyiseget.
2014. jún. 9. 10:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!