Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elhagyott a barátnőm de nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhagyott a barátnőm de nem bírom ki hogy ne zaklassam. Ötlet?

Figyelt kérdés
Majdnem 3 évig együtt voltunk aztán a végén már nem foglalkoztam vele annyit mint kellett volna , és egyszer csak azon kaptam magam hogy mással jött össze..:( Nagyon zavaros amiket mond egyszer azt mondja szeret máskor pedig azt hogy nem. Eltüntettem minden dolgot amire rá emlékeztet de persze ha este befekszem az ágyamba folyton szenvedek és sírnom kell a hiánya miatt.. Egyszerűen nem bírom ki hogy ne írjak neki pedig rengetegszer megígértem magamnak. Eleinte kitöröltem a számát (Viber) és nem is tudtam írni neki de aztán amikor válaszolgatott néha automatikusan megjegyeztem... Facebookon még ismerősöm de nem akarom látni ahogy az új pasijával rakja majd ki a képeket..:( De nem akarom kitörölni sem letiltani mert úgyse bírnám ki azt sem. Ráadásul tudom az egyik közös ismerősünk fb-jét onnan nézegetném úgyis.. Semmi másra nem tudok koncentrálni a tanulásra se.. Napközben lekötöm magam pl. osztályban de ha egyedül ülök itthon kénytelen vagyok próbálom elnyomni de nagyon erős bennem a kényszer hogy írjak és már annak is örülök ha néha visszaír. Nagyon szánalmasnak érzem magam 19 éves vagyok a barátnőm 17 és egy 15 éves gyerekért hagyott el...

2014. jan. 15. 22:16
 1/6 anonim ***** válasza:
57%
Ha azt mondja (néha), szeret, akkor ne aggódj, hamar kiábrándul majd a kis pisisből...
2014. jan. 15. 22:18
 2/6 anonim ***** válasza:
töröld ki. sőt magadat is inaktiváld. a viberedet is
 3/6 anonim ***** válasza:
sáros lett az új cipőd?
 4/6 anonim ***** válasza:
83%

csak drasztikusan.

Feedből vedd ki, és ne lépj fel egyébként se facebookra legalább egy hétig. És utána se nézegesd.

A "nem bírom ki" csak rinya. Dehogynem. Nem AKAROD kibírni. Jobban esik a sebeidet nyalogatni, meg sajnálkozni. Hát, ez Neked sem jó, és a környezeted is ki lehet már akadva.

szóval man the fuck up.

25F

2014. jan. 15. 22:25
 5/6 anonim ***** válasza:
Hát ha neki az a hülyegyerek kell akkor szopják le magukat ne törődj vele...... jobbat érdemelsz bro az a csaj ezek szerint gyerek hozzád!
2014. jan. 15. 22:35
 6/6 anonim válasza:

Hát ne zaklasd mert felesleges és rosszabb lesz.

Sőt inkább minél jobban kerüld el, és keress egy másik lányt, csináld azt amit ő tett.

Ő már rég továbblépett ha annyira szeretne nem hagyott volna le.

2014. jan. 15. 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!