Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hasról zsírégetéshez mit...

Hasról zsírégetéshez mit ajánlotok?

Figyelt kérdés
Már régóta edzek, rendszeresen hasazok, sportolok amikor tudok. Viszont az étkezésre sose figyeltem, ettem amihez épp kedvem volt, annyit amennyi jól esik. Hízással sport mellett semmi gondom nincs. Egészen sportolónak nézek ki, kockáim is látszódnak, de nem úgy ahogy szeretném. Eddig nem érdekelt, jó volt így, de most az egyszer szeretném kipróbálni, ha minden felesleges zsírt elégetek a hasamról, és akkor elmondhatom, hogy egyszer az életben olyan kockás volt a hasam, hogy bárki megirigyelné. Étkezésemen nem nagyon tudok módosítani, mert azt eszem ami itthon van, viszont elkezdtem futni, ami nagy szó mert labda nélkül nem igazán szeretek.
2014. jún. 8. 17:02
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Az jó, ha aerob edzést is végzel, ugyanis nincs helyi zsírégetés. Tehát hasedzéssel nem megy le a zsír. Diéta és aerob edzés is kell és majd lemegy onnan is. De nem csak egy helyről fogysz. Nem lehet irányítani a zsírleadás helyét.
2014. jún. 8. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!