Tomeg novelo eteleket tudnatok mondani?
18 eves 185 cm es 65 kg vagyok.Tomegnovelot,feherje port nem akarok szedni. Kerdesem az lenne milyen etelek vannak amit hetkoznap is ehetek amit ha sokat eszek (lassan) de hatasos lesz idovel es meglatszik rajtam hogx tomeget szedtem fel. Kerdeztem mar embereket nekik is elmondtam nem eszek olyanokat es mondtak egyek kefirt,zabpelyhet,turot,hust,sajt, tojas stb amibe van feherje.
Ti meg tudnatod mondani mibe van amit minden nap ehetek otthon.
Es ha naponta ilyeneket eszek akkor meglatszik majd idovel?
mivel te konkrétan tömegnövelő kajákat kértél, tessék, amiktől a legjobban hízol.
szalonna, kolbász, igazi sonka, tojás, sertés, marhahús,máj,különféle édességek.
ha ezek szerepelnek az étrendben akkor garantált a testtömegnövekedés.
de jó edzésterv is kell mellé.
ha később jött fel tömeg, ráérsz majd testépítő diéta szerint, pontosan kiszámolt étrenddel szálkásítani.
Nincs varázskaja. A mennyiségek és az arány is számít.
Tömegnövelő étrend: napi 2-2,5g*testtömegkg fehérje kell és 5-6g*ttkg szénhidrát (ch).
Zsíból 1g x ttkg, ennek fele legyen telítetlen.
Ezekből kellene leginkább összerakni:
fehérje: sovány húsok (csirke, pulyka, hal, marha), sovány túró, tojás, protein tápkieg.
ch: zabpehely, rizs, teljes kiőrlésű kenyér, teljes kiőrlésű tészta, sok zöldség.
zsír: omega3, lenmagolaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!