Meglátszik valakin egy kreatin kúra?
Figyelt kérdés
Üdv
Meglátszik valakin egy kreatin kúra ? Nagyon ?
2014. jún. 7. 15:23
1/6 tkodit válasza:
meglátszhat,egyénfüggő, kint mennyire. A "nagyon kategória azonban nem itt kezdődik. :D
2/6 anonim válasza:
ha olyan a genetikád , étrended, edzésed, akkor dobhat rajtad pluszzban még, ki mennyit hízik tőle, ettől már megoszlanak a vélemények lehet 1-7kg is, persze mindez a fentiek függvénye is.
3/6 anonim válasza:
Nagyon? Nem, max picit. Ez nem csodaszer és nem is mérhető a koksszal hozott eredményekhez.
4/6 A kérdező kommentje:
sandorzsolt miért kell mindennel kapcsolatba hoznia kokszot nem értem ? Ku.rvára nem érdekel a koksz.
2014. jún. 7. 17:57
5/6 anonim válasza:
a nagyon szócska miatt írtam. Mert az látszik nagyon, nem a kreatin.
6/6 anonim válasza:
világosat szartam tőle
egyébként valószínű, 6 hónap alatt 3 kúrát toltam le, 87ről 100ra híztam, tudom h a fele zsír, de legalább már van valami kinézetem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!