Alváshiány mennyire vet vissza? Mennyire fontos testépítő szempontból?
Figyelt kérdés
2014. jún. 6. 22:12
11/15 anonim válasza:
Netamadjatok már! Én magam is leírtam,de olvassatok csak csak nyugodtan vissza.Ágy nem ott lesz 100%ban azt elismerem.de ha a max gugolasod 200 kg akkor azt megtudod csinálni akár 3 óra avlas után is,vagy vegkepp kialvatlanul.Én ezt már próbáltam,és tudom hogy valóban így van!
12/15 anonim válasza:
Nem csak ebben vet vissza, 67%-os. Hanem arról van szó, hogy hosszabb, sőt rövidebb távon is az izmosodást is visszaveti. Tehát nem arról van itt szó, hogy egyetlen rövidebb pihenéssel már nem tudnál maxot nyomni. Hanem arról, hogy középtávon is erősen gátolnál az izmosodást. Testépítő szempont van a kérdésbe írva. Remélem érted már!
13/15 anonim válasza:
7-es hozzaszolas is az enyem.Persze hogy ertem.En csak megjegyeztem,hogy a kialvatlansag nembefolyasolja az eronletet.8 ora alvas kell a regeneralodast tekintve,hiszen akkor gyogyulnak legjobban a megserult izomrostok.
14/15 anonim válasza:
De befolyásolja hosszabb távon az erőnlétet is, max egy-két kevesebb alvás az nem annyira, de hosszabb távon igen!
15/15 A kérdező kommentje:
A kérdést nem egy alkalomra értettem, hanem úgy általánosságban ha valaki nem tud rendesen aludni hosszútávon csak ilyen 5-6 órákat. Kösz az eddigi válaszokat!
2014. jún. 7. 13:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!