Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Larissa Reis naturál? Vagy...

Larissa Reis naturál? Vagy miket szed?

Figyelt kérdés
Larissa Reis naturál? Miket szed? Milyen étrendje és milyen edzésterve van?
2014. jún. 6. 17:32
 1/5 anonim ***** válasza:
profi testépítő, profi orvosi háttérrel, soha az életben nem fogod megtudni, hogy milyen koxxal tömik, kimondottan az ő igényeihez szervezetéhez beállítva...
2014. jún. 6. 17:36
 2/5 anonim ***** válasza:

Nem naturál. De nem tudjuk mit szed, ezt általában nem mondják el. Nem publikus.

[link]

2014. jún. 6. 17:37
 3/5 anonim ***** válasza:

szeretem az ilyen kérdéseket, hogy ez meg az miket szed, honnan tudjuk, tán belelátunk az agyába?

vagy a dokijának a feljegyzéseibe?

franc se tudja, de valahogy nem is érdekel, eset ha nem vagy superbody gran prix győztes, és most készülsz az eb vagy vb re majd az ifbb pro karrieredre, akkor téged se érdekeljen, mert azokhoz a dolgokhoz soha az életedben közöd nem lesz.

főleg nem kishazánkban, ahol szinte nincs is eredeti cucc, csak néhány kiváltságos juthat hozzá, beszéltem már olyannal is aki higított (utángyárott/underground) cuccal készült a superbodyra, mert más nem volt, naturálan meg nem akart színpadra állni, és nem tudott normális cucchoz hozzá jutni.

2014. jún. 6. 17:40
 4/5 A kérdező kommentje:
Csak azért kérdeztem, mert én is elszeretném kezdeni a testépítést és, hogy kb. milyen formára lehet max. számítani!
2014. jún. 6. 17:43
 5/5 anonim ***** válasza:
Hát naturálban messze leszel ettől az tuti.Inkább egy Kiss Virág közeli forma lesz naturálban.
2014. jún. 6. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!