Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Egy nap mennyi gramm szénhidrá...

Egy nap mennyi gramm szénhidrátot kell megennem?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 62 km vagyok és a napi bevitelem 96g. 23 L vagyok és ez miatt a menstruációm is ki maradt már 3 hónapja, mert azóta diétázom. 2 hete egyszerűen nem megy lejebb. Mennyi szénhidrát fér bele még? Mert egy edző azt mondta úgy is fogynék, ha megennék 150g-ot. Heti 5 edzem. Köszönöm a válaszokat!!

2014. jún. 6. 08:09
 1/10 anonim ***** válasza:

62 km vagy? ejjha.

először is menj nőgyógyászhoz, mert az nem normális hogy 3 hónapja nem menstruálsz. a szénhidrátot neked kell beállítani ha már nem fogsz akkor vidd lejeb a fehérjét pedig emeld meg. egyébként a 96g gramm ch nagyon alacsony, fogynod kellene, keményebb kardió menjen

2014. jún. 6. 09:21
 2/10 anonim ***** válasza:
semennyit nem KELL nem esszenciális tápanyag, ha tudsz megfelelő arányú zsírt és fehérjét fogyasztani, akkor nincs szükség semennyi szénhidrátra. Ha a diéta miatt marad ki a mensid, akkor ott nem a szénhidrát hiánya okozza a gondot, hanem más probléma van. + még ha nem is kell rám hallgatni, nem kell ketogén diétát folytatni, ez is csak egy lehetőség, de ha nem fogysz, az egyértelmű jele, hogy a kajáddal nincs valami rendben.
2014. jún. 6. 09:50
 3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Habár így is elég sokat fogytam viszonylag hamar. Valószínű ezért van a 3 hónapos kimaradás. A fogyáshoz meg akkor csökkentem megint a szénhidrátot!
2014. jún. 6. 11:36
 4/10 anonim ***** válasza:
Majd akkor csökkentsd, ha visszaáll normálisan a havid! Ne legyél hülye! (már bocsánat)
2014. jún. 6. 13:40
 5/10 anonim ***** válasza:
pontosan hogy néz ki az étrended?
2014. jún. 6. 14:17
 6/10 A kérdező kommentje:
Pontosan úgy néz ki, hogy fehérjéből 192g-ot viszek ve zsírból 33g-ot szénhidrátból pedig 96gmot. Napi 5x eszem. Van amikor a zsír kicsit több, de nem feltétlen. MInden nap aerob edzést végzem, a súlyzos edzés elött 15 percet futok heti 4x és 1x 1 órát futok. Az étrend álltalában csirke túró saláta zab, szénhidrát csökkentett kenyér és fehérje szokott lenni amiket kiszámolok pontosan.
2014. jún. 6. 15:11
 7/10 anonim ***** válasza:

multivitamint szedsz?

zsírból nyugodtan mehetne 1g*testtömeg, halolaj, lenmagolaj, tökmag, oliva, lényeg, hogy telítetlen legyen nagy része.

mindenesetre én elmennék a helyedben nőgyógyászhoz, ha tényleg, jól kiszámolt értelmes étrendet követsz, nem pedig koplalsz, akkor egyáltalán nem normális, hogy ez kihasson a hormonháztartásodra, lehet, hogy közben teljesen más oka van, hogy nincs menstruációd..

2014. jún. 6. 15:21
 8/10 anonim ***** válasza:
ne csökkentsd nagyon tovább az adagodat, minél kevesebb a súlyod, esetleg azt a rengeteg fehérjét csökkentheted nyugodtan 2g*testtömegedre teljesen felesleges a 3 és a megspórolt kalóriamennyiséget fordíthatnád telítetlen zsírra. annál nehezebben mennek le a kilogrammok, 2 hét az szinte semmi, ne add fel, mozogj rendszeresen edz, és ne a kilogrammokkal foglalkozz, hanem a tükörrel.
2014. jún. 6. 15:25
 9/10 anonim ***** válasza:
tehát minél kevesebb a súlyod, annál nehezebben mennek le a kilók, egy zárójel lemaradt a közte lévő részről...
2014. jún. 6. 15:27
 10/10 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm mindenkinek a segítséget! Egyébként 3 hónapja voltam pont nőgyógyásznál! Igazából akkor voltam elösszőr és azóta nem jön meg! Szóval most voltam nem rég 3 hónap alatt nem alakul ki semmi! :D Nem vagoyk szerencsére parás! Akkor is azt mondták a világon semmi bajom! :) Nem hiszem 3 hónap alatt bármi lenne. Február óta edzem és azóta van úgyhogy biztos közre játszik. Teljes 180fokot vettem nem is edzettem nem nagyon mozogtam és a mensi az nagyon sok mindenre érzékeny! Ez miatt annyira nem izgulok. Rák szűrésen is voltam, de nem vagyok! :D Még szép hogy nem! :D Lehet hogy talán kicsit nagy súllyokkal dolgozom. Talán megemelem magam. Vagy nem tudom. Minden esetre akkor zsírból kicsit többet fogok enni. Akkor kitartó leszek nem hisztizek! :) Ha sikerűl le mennem 60ra akkor írok! :)
2014. jún. 6. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!