Leakarom tornázni a hasam július elejéig mit csináljak? Ami nem annyira megerőltető, de azér látszon a különbség?
Figyelt kérdés
2014. jún. 4. 21:11
1/15 anonim válasza:
Diéta és aerob edzések. Nem lehet egy helyről fogyni. Nincs irányított zsirleadas.
2/15 anonim válasza:
mekkora hasat, és melyik júliusra?
3/15 A kérdező kommentje:
ugy van most ,hogy 78 cm a csípőm fölött és 5-6 cm szeretnék lefogyni,most júliusra:)
2014. jún. 4. 21:20
4/15 anonim válasza:
Először egy kis alázatot tanulj a sporthoz mert szánalmas vagy.
Se időt se energiát nem vagy hajlandó beleölni de azért kéne a jó külső..
Így viszont sose lesz.
5/15 *Glissade* válasza:
Ráfordítás nélkül nincs eredmêny! Ezzel a mentalitással a jövő júliust javaslom kitűzni.
6/15 A kérdező kommentje:
okos lehetsz,biztos tudod h mennyit adok bele,csak tudod a sport mellett még tanulnom is kell , van barátom akit nem akarok elhanyagolni , meg a barátnőim ..szval inkább máskor okosat mondj .köszi!
2014. jún. 4. 21:53
7/15 anonim válasza:
Én elhiszem hogy a dolgod de erre nem lehet okosat mondani mert faradtsag nélkül nincs eredmény..
Én is megoldottam tanulas,munka,barátnő mellett az edzést. Ha te nem tudod akkor neked nem fontos annyira.
8/15 anonim válasza:
"Biztos tudod mennyit adok bele"
Igen mert elárultad..
"Hamar meg ne legyen faraszto"
9/15 A kérdező kommentje:
szünetre szeretném igen de mivel nincs sok időm mellette nem akarok belepusztulni..szerintem ez nem azt jelenti hogy nem adnák bele semmit se
2014. jún. 4. 21:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!