Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szálkásító diétát + napi...

Szálkásító diétát + napi aerob-ot meddig lehet csinálni?

Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy van valami maximum idő, x hónap, vagy csinálhatom bármeddig, amíg el nem érem a nekem tetsző formát?

2014. jún. 1. 21:03
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nincs előírt időtartam. Amíg el nem éred a neked megfelelő eredményt, addig csinálod.
2014. jún. 1. 21:05
 2/11 A kérdező kommentje:
Köszi! Azért kérdem, mert azt hallottam, hogy 3 hónapnál tovább nem célszerű, mert nagyon igénybe veszi a szervezetet.
2014. jún. 1. 21:18
 3/11 anonim ***** válasza:
Egyrészt, másrészt meg azért az izmod is fogy közben, az is határt szab az akármeddignek.
2014. jún. 1. 21:19
 4/11 anonim ***** válasza:

Én most is kb január óta diétázok és nem fogytam el nagyon. Szerintem lehet hosszabb idő is, csak lassabbra kell venni az ütemet, így nem lesz eleve annyi izomvesztés.

Így nézek ki most, csak azért teszem be, mert látom, hogy drake is kételkedik.:)

[link]

2014. jún. 1. 21:21
 5/11 anonim ***** válasza:
Én tavaly augusztus óta diétázom, 33 kiló eddig a mínusz.Mindenképp veszítesz izmot de ha tényleg magas a fehérjebeviteled,akár 85-15 arány is lehet a zsír javára ami az elveszett tömeget illeti.Az megint egy más kérdés, hogy a tököm tele van az egésszel de beleestem abba a csapdába, hogy nem tudok betelni az elért sikerrel és még soványabb akarok lenni, hiába mondják mások hogy jól nézek ki.
2014. jún. 1. 21:28
 6/11 anonim ***** válasza:
Ja én nem benned kételkedem-amúgy nagyon jó forma-csak mondtam neki, hogy ez is egy határ tényező. Szerintem is lehet jóval tovább diétázni, mint 3 hónap, gyakorlatilag az ismertségemből származó példák nagyobbik része is ezt mutatja, szóval ezt nem kérdőjelezem meg egyáltalán :)
2014. jún. 1. 21:37
 7/11 anonim ***** válasza:
ja, akkor sorry. Egyébként én néha visszatöltök is, szóval nem folyamatos a diéta. :)
2014. jún. 1. 21:39
 8/11 anonim ***** válasza:
én 2012decemberében kezdtem el szálkásítani 125kg-on, 2014februárjában 80alá értem. akkor történt velem mindenféle rossz dolog, és abbahagytam a testmozgást, + észre sem vettem, de fagyifüggő lettem, 108kg nál kaptam észbe, most újra szálkásító étrendet követek, csak most még szigorúbban kiszámolva mindent, és mozgok mániákusan rengeteget, ha minden jól megy jövő hét végén újra 100 alatt leszek. Szóval én 1 év 2 hónapot "szálkásítottam" de erőnlétben közben végig csak javultam, a közérzetről, és világlátásomról nem is beszélve.
2014. jún. 1. 21:43
 9/11 anonim ***** válasza:
mondjuk nálam az izomkérdés kimerül abban, hogy bírjam a munkáim (kőműves), én inkább állóképességre gyúrok, bátyám a gyurma... ő juliustól márciusig tömeget növel, utána szálkásít, de az ő céljai kimerülnek abban, hogy strandon hülyítse a lányokat.
2014. jún. 1. 21:49
 10/11 anonim ***** válasza:

Hmmm Monti ez igen!

Mi a titkod, reggeli kakaó? :D

(Grat!)

2014. jún. 2. 08:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!