Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Az aki tapasztalt kondis,...

Az aki tapasztalt kondis, segítene nekem?

Figyelt kérdés

19 éves srác vagyok, és kb 1 éve kezdtem el konditerembe járni. Az lenne a problémám, h a csuklyás izmom eléggé fejletlen, és a felső mellizmom, ha így hívják egyáltalán. Mi a leghatékonyabb módszer, h ezeket az izmokat fejlesszem?

A képen bejelöltem a problémás területet.

[link]

2014. máj. 29. 16:58
 1/4 anonim ***** válasza:
93%

Nincs felső mellizom, csak a mellizomnak van felső része. De a döntött pados nyomások és tárogatások jók rá. Nyomj rúddal és egykezes súlyzókkal is.

Csuklyára rúddal vagy egykezesekkel vállvonogatás kell.

2014. máj. 29. 17:04
 2/4 anonim válasza:
Megfogsz 2 egykezes súlyzót. Felállsz egyenesen, és elkezded a vállvonogatást. Csak simán felemeled a vállad és le... Googlizz rá: vállvonogatás.
2014. máj. 29. 17:09
 3/4 anonim válasza:
még a második vagyok. [link]
2014. máj. 29. 17:10
 4/4 anonim válasza:
Először mindig kis súllyal kezd, mert ezzel a gyakorlattal nagy súlyokkal tudsz majd edzeni, de mindig kicsivel kezdj, h bemelegedj
2014. máj. 29. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!