Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mi ez a sztereotípia, hogy a...

Mi ez a sztereotípia, hogy a nagy izom tömeg lassúvá tesz?

Figyelt kérdés
Van ennek alapja? Mert, pl.: a legjobb sprinter eléggé izmos. A sprinthez amúgy is fehér izomrost kell, hogy domináljon, ami nagyobb mint a vörös, így nagyobb izomtömeget is jelent.

2014. máj. 28. 21:08
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Rengetegen megbuknak, minden évben lebukik pár nagymenő atléta. Bolt még ügyesen csinálja vagy a dokija, nem tudni.
2014. máj. 28. 21:28
 12/17 A kérdező kommentje:
Aha.
2014. máj. 28. 21:30
 13/17 anonim ***** válasza:

"Ott űrutazik a dorong.."

Csip.

Wash.. nagyon hozod a formát!

Kérdező, aki azon dolgozik hogy szép izmos legyen, az kevesebb időt fordít a mozgása csiszolására. Aki nem csiszolja a mozgását, az ebben nem fejlődik, bizonyos tekintetben lassabb lesz másoknál.

Pl. testépítő keze a boxolóénál. Szerintem erre vonatkozik a sztereo.. sztereó..őőő

https://www.youtube.com/watch?v=tAqSTIyDQiw

2014. máj. 28. 21:35
 14/17 anonim ***** válasza:
(A félreértések elkerülése végett: nem én csináltam a videót.)
2014. máj. 28. 21:39
 15/17 A kérdező kommentje:
Igazad van, de egy átlagember még annyit se fordít a mozgása csiszolására.
2014. máj. 28. 21:47
 16/17 anonim ***** válasza:

Nem is az átlagember mondja hogy a nagy izomtömeg lassúvá tesz.

Speciel én sem mondom, mert az általánosságon túl azt is tudom hogy nagy izomtömeggel is el lehet kezdeni gyakorolni és mocskosul gyors mozgást elérni.

Wash, úgy értettem hogy jól nyomod a kommenteket, kimondottan szórakoztató már amiket hozol.

Várjatok: Tipikus gyakorikérdések fíling

https://www.youtube.com/watch?v=1BkYLx53Mos&t=3m9s

:D

2014. máj. 28. 21:57
 17/17 anonim ***** válasza:
(Nem, a kommentelős videót sem én csináltam :D Én nem csináltam videót soha egyáltalán :D)
2014. máj. 28. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!