Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ez jó edzésterv?

Sandwitch kérdése:

Ez jó edzésterv?

Figyelt kérdés

Hétfő: Mell-Tricesz

tolódzkodás széles fogással

fekvenyomás

fekvenyomás 45 fokos padon

tolódzkodás szűk fogással

tricepsznyújtás

csigás letolás

Kedd: pihenő

Szerda: Hát-Bicepsz

húzódzkodás

döntött törzsű evezés

csigás letolás nyújtott karral

felhúzás

bicepsz állva egykezes súlyzóval

kalapács bicepsz

koncentrált bicepsz

csütörtök: pihenő

péntek: váll-láb

guggolás

lábtolás

lábhajlítás

ülő vádligép

vállból nyomás egykezes súlyzóval

mellről nyomás

döntött törzsű oldalemelés

mindenből 4 sorozatot gondoltam 12,10,8,8 ismétléssel piramis edzésmódszerrel. a szabadnapokon meg még has+alkar bejöhet gondolom, vagy egyéb dolog is? jó lesz ez így? esetleg sok vagy kevés? miket kéne kicserélnem (ha ki kell?) és először egy izomcsoportot végezzek ki 1 nap és aztán a következőt (tehát pl hétfőn 3 mell gyakorlat aztán 3 tricepsz) vagy 1mell 1 tricepsz 1 mell 1 tricepsz?

2014. máj. 26. 20:18
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Jó lesz, bár nyilván lehet változatosabban is edzeni, nem muszáj mindig pont ezeket a gyakorlatokat pont ebben a sorrendben. Vállnál is az egyik nyomás helyett mehetne oldalemelés. Én leedzeném a nagy izomcsoportot, majd utána a kisebbet. Pont ahogy írtad. Tehát nem felváltva hogy egy mell gyakorlat után 1 tricepsz. Akkor szoktam ezt a technikát alkalmazni, ha pl egy karedzésem van, tehát együtt a bicepsz és a tricepsz. Akkor nyomok rá szuperszettet. De ez is úgy megy hogy 1 sorozat bic, majd egy sorozat tricepsz. Nagyon pici pihi, majd megint ugyanez. És ha lemegy ebből 3-3 sorozat, akkor megint megy másik két gyakorlatból a szuperszett.
2014. máj. 26. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!