Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Az a kerdesem, h peptideket...

Makabe kérdése:

Az a kerdesem, h peptideket kiszurik a postan? Mert kulfoldrol jonne. Lefoglaljak vagy tovabb engedik?

Figyelt kérdés

2014. máj. 26. 18:59
 1/4 anonim ***** válasza:
1.Nem élek teljesítmény fokozókkal 2.Még sosem rendeltem belőlük, viszont nem hiszem hogy kiszúrják 5-10 százalék esély van rá ha szúró próba szerűen szokták megnézni.
2014. máj. 26. 19:36
 2/4 A kérdező kommentje:
Koszi. Valaki esetleg aki rendelni szokott???
2014. máj. 26. 20:25
 3/4 anonim ***** válasza:

nyugi kisfiú, már legalább 10 ember biztos jelentett az oldalról, ip címet megnézik, aztán már tudják is kit keressenek!

te most bűncselekményt akarsz elkövetni és kiírtad?

ügyes vagy!

2014. máj. 26. 21:19
 4/4 A kérdező kommentje:
Kisfiu? Gyerekes vagy jelenthetnek nyugodtan mert nemetorszagban elek. Hulye nem vagyok. Szoval otthon magyarba tiltva van a cucc??? Regota nem voltam otthon ugylatszik. Fiunak fiu vagyok csak nem kicsi. Koszonom a kommentedet baratom :) Tovabbi jo ejszakat :)
2014. máj. 26. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!