Ez mennyire számít jó formának?
Üdv
Ez mennyire számít jónak, a többi naturál testépítőhöz képest ?
Válaszokat, előre is köszönöm !
sandorzsolt: Olvasd el még egyszer, hogy mit írtam. Ha tömegelés végén tud ennyire száraz lenni az nagyon király. Strandra ez a forma szintén bőven qrvajó. Versenyre viszont ez még nagyon fedett lenne. A kérdező nem írta, hogy milyen aspektusból kell nézni. Egyedül versenyszempontból lehet fedettnek mondani, egyáltalán nem éles, a legtöbb versenyző szinte innen kezdi a diétát, legalábbis ezzel a tömeggel kb így néznek ki (ami mint mondtam natúrban nem kis tömeg). Ez natúrban kb 10 hét diéta szerintem (-+ 1-2 hét) a romszáraz, full eres formáig.
No offense, de egyébként ezt a hozzáállást meg gyűlölöm, hogy azért ne legyen véleményem, mert nincs rajtam annyi hús. És akkor mivan? A srác kérdezett, mi válaszoltunk, ez ennek az oldalnak a lényege. Akkor ennyi erővel Te meg ne mondd egy ruhára sem, hogy szar, vagy zenére sem, ha csak nem tudsz jobbat csinálni. :) Béke
Ja, tudok bunko lenni, értem a célzást.:-)
De akkor nem vagyunk már jóban ezek szerint, ha tudtad, hogy én vagyok és ezt kaptam tőled. Na mindegy, én nem akartam itt háborút, csak én máshogy láttam a dolgokat. De akkor mindenkitől elnézést!
Vártam egy kis időt, hogy gyűljenek a hozzászólások. Igen naturál forma ez, ennyit tudtam kihozni 5 év alatt magamból, szerintem ennél nagyobb formát nem tudok kihozni, csak doppingszerekkel. Versenyezni nem szeretnék, egy kupáért vagy serlegért és pár ezer FT nem fogom vásárra vinni a bőröm.
Kis érdeksség : 182cm magas vagyok és jelenleg 96kg
Jelenleg az szálkásításom utolsó 2-3 hetében vagyok, jobban nem szoktam lemenni, mert nem éri meg az izomveszteségért, mivel nem versenyre készülök. Bár szoktam résztvenni ilyen-olyan challengeken és egyéb apróságokon.
Szeretem mások véleményét kikérni, mert én nem látom úgy magam, ahogy más engem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!