Diéta alatt Ch forrásnak szóba jöhet a burgonya?
Figyelt kérdés
Köszönöm elöre.2014. máj. 25. 15:30
1/11 anonim válasza:
igen, mivel összetett ch és ha belefér a kiszámolt ch beviteledbe, akkor mehet.
3/11 anonim válasza:
Én azt mondanám, hogy tömegnövelés alatt, simán.
Amúgy meg keményítő, szálkásítás alatt minek?
4/11 anonim válasza:
Morris, ez étrend- és egyénfüggő. Van akinél belefér akár napi 150-200g ch is a diétába és így is simán lead vele zsírt. Én nem, így én inkább kb 50g -nál vagyok több zsírral.
5/11 anonim válasza:
Morris: mert a kaloriadeficit donti el hogy csökken-e a tömeg vagy nem.
Az edzes minősége pedig azt hogy izombol meg vagy zsirbol.
Mivel tudunk kemenyebben edzeni? Ha a leheto legtobb glikogen van bennunk.
6/11 anonim válasza:
Krumpli: fölösleges ch, kevés hasznos tápanyag -> effektíve fölösleges kaja.
(Monti, te érted ezt, nem neked írtam)
7/11 anonim válasza:
Krumpli: ch forrás, ch megy glikogenbe, tobb ero edzesen, tobb izom megtartasa.
8/11 anonim válasza:
A francot több erő. Én is edzettem már magas ch-n és alacsony ch-n is, miért lenne több erő keményítőevéstől?
Maximum megint csak egyéni eltérés alapján, valakinek lehet hogy jobban megy az edzés magas ch-n, de nem lehet általánosítani ezt sem.
9/11 anonim válasza:
marcii is érti. Ha belefér a ch-bevitelébe és így fogy zsírból, akkor miért ne mehetne krumpli? Ha meg nem fogy, akkor majd lejjebb veszi a ch-t. Ilyen egyszerű ez, nem kell túlkombinálni.:)
10/11 anonim válasza:
Ennyi morris. Kaloriadeficiten tul a dieta az egyeni elteres.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!