Csak én nem bírom az edzőtermeket így nyár fele?
Tény hogy májustól sok új emberke jelent meg a terembe, akiket szeptembertől már nem is látni :))
Igen, ilyenkor jönnek a 16-17 éves srácok akik fél órát telefonoznak, a hét minden napján mell-bicepsz megy, helytelenül. Szerencsére nállunk van légkondi is.
Amikor egy kisgyerek fél órákat beszélget és nem használja a gép, csak ül ott odamegyek, megkérdem udvariasan csinálhatom én is ? Ilyedtében feláll még a gép közelébe sem megy, nemtudom na, nállunk ez van.
Minden széria után nem értem miért kell a tükörben megfeszíteni a bicepszet, új dolog ez számomra :)
Ezért edzek itthon.
Calisthenicsel kezdtem mire megtanultam az alapokat/fejlődtem egy kicsit, addigra összespóroltam magamnak súlyra+állványra pénzt :).
A meleg az valóban zavaró, de a légkondi számomra jobban. Ez van, nyár van. :)
Viszont valóban sok a szezonálisan edző. Én azt utálom, hogy hetente 2-3x kapok ilyen szezonális emberektől olyan kérdéseket szig. natural létemre, hogy mit szedek, a szuri tényleg jobb mint a fehérje, stb... Mondom egész évben edzeni kell, az a legjobb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!