Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Street workout-osok! Ti miért...

Street workout-osok! Ti miért edzetek (lent)?

Figyelt kérdés

Mennek mostanában ezek a saját testsúly vs. súlyzós edzés viták mostanában, amit kifejezetten idegesítőnek tartok, mert én speciel nem azért edzek, hogy minél nagyobb izmaim legyenek. Akkor mennék én is kondiba.

Én egyszerűen csak élvezem magát az edzést, az egyre nehezebb gyakorlatok megtanulását, hogy olyan dolgokat tudok, amit az átlagember nem. Illetve egészséges mozgásformának tartom.

Van ezzel így más is? Vagy ti a formáért toljátok?

2014. máj. 24. 17:32
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ők úgysem nagyon írnak ide, gondoltuk belefér más is. De akkor sorry.:-)
2014. máj. 24. 19:36
 12/13 anonim ***** válasza:
Én mind a kettőért csinálom. Kinézetért is és a trükkökért is. Ezért keverem a kettőt. Fel van osztva a hét izomcsoportokra, a sw-s trükkök is fel vannak osztva izomcsoportonként, és így ez egész hétre el van osztva. Így trükköket is megtanulom és izmosabb is leszek.
2014. máj. 24. 19:47
 13/13 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok street workoutos , de én amikor csinálom azt a látványért. Az, hogy meg tudsz csinálni egy félkezes fekvőt az szerintem szép, mint egy kidolgozott test.
2014. szept. 2. 18:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!