Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ahhoz hogy izmos testem...

Biró Roland Zoltán kérdése:

Ahhoz hogy izmos testem legyen, melyek azok a testrészek ahova kell gyúrni?

Figyelt kérdés

Fontos:bicepsz,mell,has,vádli

Többit ti mondjátok,de úgy hogy egy hétbe beleférjen,mert naponként csak 1 részre gyúrok.

2014. máj. 24. 12:51
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Zolika, Washnak a kisujjában is több tudás van, mint neked valaha is lesz. Te pedig baromságot kérdeztél, ami nem is lenne akkora baj, mert így is válaszoltunk. De hogy még neked álljon feljebb az már mindennek a teteje kiskocsog!
2014. máj. 24. 13:48
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

De azt vágod, hogy a kérdésednek _nincs_ értelme?

Ilyen fejet vágtam, amikor megláttam : [link]

(jahajj, oly régóta várom, hogy ezt a gifet használhassam, legalább másfél hete!)

2014. máj. 24. 14:04
 13/16 anonim ***** válasza:
ezt a gifet naponta lehetne használni, itt gyakorin :))
2014. máj. 24. 14:20
 14/16 anonim ***** válasza:
igen, kb minden 2. vagy 3. kérdéshez.:)
2014. máj. 24. 14:24
 15/16 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy, 14? Amik SZERINTED fontosak (ezt azért emeljük ki) : "bicepsz,mell,has,vádli" tipikusan azok az izmok, amiket a legtöbbet szoktak tükör előtt nézegetni, és másoknak vagizni vele. Elmondom neked, hogy attól, hogy te önkényesen ráhúztad a fontos jelzőt ezekre, attól még minden ugyanannyira fontos. Szóval igen, ha izmos testet akarsz, akkor az egész testedre, mindenedre kell gyúrni, mert magától egyik testrész sem lesz izmos, egyik sem fontosabb, min bármelyik másik, és a tested nem has mell bicóig terjed. Mindenre kell gyúrni, alapismeretekhez meg nyomás Sárga Kapszulát olvasni.
2014. máj. 24. 14:29
 16/16 anonim ***** válasza:

És még egy fontos dolog: gyúrni pl. a tésztát kell.

Izmos testhez meg nagyon komolyan edzeni (és szigorú étrendet tartani).

2014. máj. 24. 16:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!