Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Milyen izom növelő készítményt...

Milyen izom növelő készítményt ajánlotok?

Figyelt kérdés

(kb: 71kg vagyok és főként Street Workouttal szoktam edzeni)

Olyat keresek ami fúj fel egy hét alatt és nem is káros az egészségre.

2014. máj. 22. 17:36
 1/10 anonim ***** válasza:
ilyen nem létezik.
2014. máj. 22. 17:55
 2/10 anonim ***** válasza:
Én meg olyan kérdezőt keresek, aki össze tud rakni egy magyar mondatot helyesen, értelmesen.
2014. máj. 22. 18:13
 3/10 anonim ***** válasza:

"Olyat keresek ami fúj fel egy hét alatt és nem is káros az egészségre."

Ilyen nem létezik :) Ami 1 hét alatt növekedést okoz, az csak a ......., de az káros az egészségre !

2014. máj. 22. 18:45
 4/10 anonim ***** válasza:
Tömegnövelő étrendet ajánlok. Izomnövelő nincs.
2014. máj. 22. 18:59
 5/10 anonim ***** válasza:
Meg sem lepődöm már ezen, azok alapján, amiket a magyar Street Workout csoportban látok.
2014. máj. 22. 19:07
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Zöld jumbo + fasírt kombó, nekem minden héten 4.2 kg szín tiszta izmot hoz + edzés után futni is elmegyek hogy az esetleges szírt ami feljönne elégessem. Ja súlyokat én se emelek hanem megtöltök egy rohadt agy vödröt vízzel és emelgetem mert az funkcionálisabb.
2014. máj. 22. 19:35
 7/10 anonim ***** válasza:

Nahát Kristóf te is kaptál a spirituszból elég rendesen, nem? :D

Amúgy meg "minök tápozni magadat, cöhh, tabletták vagy tiszta egészséges étrend??! -.-' cöhh"

2014. máj. 22. 22:42
 8/10 anonim ***** válasza:
Hát, hogy úgy mondjam tököm tele van már az ilyen kérdésekkel. Anno olvasgattam a fegyencedzés csoportot de inkább nem rúgattam ki magam hanem egyszerűen kiléptem.
2014. máj. 23. 00:30
 9/10 tap bela ***** válasza:
Amennyiben így képzeled el az izomépítését, akkor rövid távon is csalatkozni fogsz. Alapvető ismeretek kellenének. Egy hét alatt szerinted van olyan egészségkárosítás nélküli tápkieg, ami "felfúj"?
2014. máj. 23. 06:45
 10/10 anonim ***** válasza:
Én is street wokoutozom. Sajnos, az ilyen balf@xok miatt néznek le minket. Illetve mi is titeket, mert nálatok is vannak elég kemény vérpistikék :D De ennek így kell lennie, hü...ly..ék is kellene a világba.
2014. máj. 23. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!