Milyen izom növelő készítményt ajánlotok?
Figyelt kérdés
(kb: 71kg vagyok és főként Street Workouttal szoktam edzeni)
Olyat keresek ami fúj fel egy hét alatt és nem is káros az egészségre.
2014. máj. 22. 17:36
2/10 anonim válasza:
Én meg olyan kérdezőt keresek, aki össze tud rakni egy magyar mondatot helyesen, értelmesen.
3/10 anonim válasza:
"Olyat keresek ami fúj fel egy hét alatt és nem is káros az egészségre."
Ilyen nem létezik :) Ami 1 hét alatt növekedést okoz, az csak a ......., de az káros az egészségre !
4/10 anonim válasza:
Tömegnövelő étrendet ajánlok. Izomnövelő nincs.
5/10 anonim válasza:
Meg sem lepődöm már ezen, azok alapján, amiket a magyar Street Workout csoportban látok.
6/10 anonim válasza:
Zöld jumbo + fasírt kombó, nekem minden héten 4.2 kg szín tiszta izmot hoz + edzés után futni is elmegyek hogy az esetleges szírt ami feljönne elégessem. Ja súlyokat én se emelek hanem megtöltök egy rohadt agy vödröt vízzel és emelgetem mert az funkcionálisabb.
7/10 anonim válasza:
Nahát Kristóf te is kaptál a spirituszból elég rendesen, nem? :D
Amúgy meg "minök tápozni magadat, cöhh, tabletták vagy tiszta egészséges étrend??! -.-' cöhh"
8/10 anonim válasza:
Hát, hogy úgy mondjam tököm tele van már az ilyen kérdésekkel. Anno olvasgattam a fegyencedzés csoportot de inkább nem rúgattam ki magam hanem egyszerűen kiléptem.
9/10 tap bela válasza:
Amennyiben így képzeled el az izomépítését, akkor rövid távon is csalatkozni fogsz. Alapvető ismeretek kellenének. Egy hét alatt szerinted van olyan egészségkárosítás nélküli tápkieg, ami "felfúj"?
10/10 anonim válasza:
Én is street wokoutozom. Sajnos, az ilyen balf@xok miatt néznek le minket. Illetve mi is titeket, mert nálatok is vannak elég kemény vérpistikék :D De ennek így kell lennie, hü...ly..ék is kellene a világba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!