A BEMER terápia helyettesíti a napi testmozgást, tornát, futást?
Az impuláló mágnesterápia jobb-e és helyettesíti-e az intenzív napi testmozgást ?
Ismert, hogy a betegségek 90%-nak oka a mikrokeringés zavara, ami által a sejtek elveszítik energiájukat és nem tudják ellátni megfelelően funkciójukat. A pulzáló mágnes terápia fokozza a vérkeringést, javítja az immunrendszer működését, az idegsejtek vezetőképességét és elősegíti az ásványi sók, vitaminok beépülését a sejtekbe. Ezzel aktiválja a szervezet saját öngyógyító mechanizmusait és látványosan felgyorsítja a betegségekből való felépülést
Az összeragadt vörösvérsejteket szétválasztja, ezzel az oxigénszállítás, oxigénellátás dúsabb lesz több oxigén kerül a szervekbe. Az érdekel, hogy mivel ezt mozgással, napi tornával és futással sem lehet ilyen hatékonyan elérni, mint BEMERREL, helyettesíti-e a mágnesterápia a napi edzést, testmozgást ?
Én nem vagyok elhízott 22-25 a BMI-m, tehát nem súlyleadás a célom, hanem hogy egészséges maradjak ellássam a szervezetem oxigénnel a lerakódásokat kitisztítsam az erekből. Namost erre már kiválóan alkalmas, sőt űbereli a tornát a napi 2x 8-20 max 30 perces mágnesmatracon való fekvés. Nekem nagyon problémás a napi torna, mert fárasztó, izzadok és az energiáimat másba szeretném fektetni, ha lehet. Szóval az érdekelne, hogy van-e a tornának, futásnak olyan hatása amit ne lehetne elérni a mágnesterápiával (kétlem), de nem vagyok benne biztos. Köszi :-).
"pl kalória felhasználás,"
Nem kell fogyókúráznom, írtam, hogy 20-25 a BMI-m és diétázok
"izomzat inak izületek karbantartása"
Rendes vegyes értendet követek, multivitaminok & áaványianyagok rendbeteszik ezt
nem fekszek egésznap, pl sokat shoppingolok hordom a sok kristályvizet több utcán át
Ha neked a shoppingolás és a "sok kristályviz cipelése több utcán át" kimeríti a testmozgás fogalmát, akkor nagyon komoly vannak a kondícióddal!
Az erőnléted gyakorlatilag nulla.
Csak halkan jegyzem meg, hogy egy kismama a gyermekét szinte egész nap cipeli, ő is lehet 6-8 kg, mint egy ásványvizes pakk...
Ahelyett, hogy a punnyadáson törnéd a fejed, amikor egészséges akarsz lenni, kezdj el edzeni, sportolni!
Bocs egy szó kimaradt:
...nagyon komoly GONDOK vannak a kondícióddal!
Rövid válasz: nem
Hosszú válasz: még véletlenül sem, a rendszeres testmozgást semmi nem helyettesíti, nincs passzív módszer.
Nincsenek csodaszerek!!!
Ahol nem kell izzadni,az xart sem ért régebben se,most se.
Ide tartozik az összes ülve,fekve,tv zés közben rázó,remegő,pulzáló,mágneses,áramos stb lo..arok.
Kidobott pénz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!