Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Legjobb tömegnövelő turmix...

Legjobb tömegnövelő turmix recept?

Figyelt kérdés
Hello, hízókúrához lenne szükségem egy jó turmix receptre. Nem hozzáadott tömegnövelőre van szüségem, hanem itthon, minden háztartásba elérhető alapvető élelmiszerekből összeállítható kalóriabomba turmixra. Keresgéltem neten, de magyar oldalakon nem sok említésre méltót találtam, eddig talán a banánturmix volt amit sokan mondtak. Ha valakinek van vmi tuti receptje , nem túl különleges hozzávalókból az lécci ossza meg, előny ha nem csak cukorból tevődik össze az az 500-1000kcal

2014. máj. 21. 19:47
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
rohadt renden lehet a kajád, ha 1000kcal-os turmixot akarsz...
2014. máj. 22. 18:16
 12/18 A kérdező kommentje:

KI a fene mondta h azt kell iszogatnom napközbe, nem a kérdést kell minősíteni, hanem ha van van ötleted akkor érdemben hozzászolni, vagy hallgatni... Edzés után felöntöm a fehérjét azt annyi, nem vagyok egy elvetemült meg pénzes h legyen 5 cuccom reggel este lefekvéshez kazein stb... a normál kajával megvan a napi szükségletem, de munka stb miatt nem tudok állandoan csirkét meg rizst zabálni minden sarkon bocsi... Ezért gondoltam turmixra, amit könnyen gyorsan összedob az ember és bármikor elfogyaszthatja... egy szimpla banáns turmix is 500kcal szóval nem olyan elvetemült ötlet, hízni szeretnék, az se baj ha kis plusz zsír is jön rám, elfér a 72kilom mellett, ezt ugyse akarom sokáig folytatni, csak kényszermegoldás...

https://www.youtube.com/watch?v=YyJZ0UhnvgQ mellesleg egy kis példa...

2014. máj. 22. 18:29
 13/18 anonim ***** válasza:
0%
akkor csináld ahogy akarod hulyegyerek, nehogy hallgass ránk. Gondolod, hogy itt mindenki hulye, csak te vagy helikopter? Nem ártana elgondolkodni!
2014. máj. 22. 18:31
 14/18 anonim ***** válasza:
46%
Mi értjük, mi van, te nem érted, hogy a poralakú kiegészítőket pont erre találták ki, hogy ne kelljen banánt pörkölttel turmixolgatnod. A napközbenre ajánlott kiegészítők lassú ch-t tartalmaznak, és emiatt nem tömegnövelőnek, hanem étkezés-helyettesítőnek, azaz MRP-nek hívják őket. De ezek készen viszonylag drágák, ezért ezt összerakhatod alapanyagokból (ami szintén kieg): pl zabliszt meg fehérjepor.
2014. máj. 22. 19:17
 15/18 anonim ***** válasza:

"Igaza van utolsónak!

Nekem meg fogsorom."

Nem azt mondtam,hogy turmixon kell élni szilárd kaja helyett.Egyébként igen,a fogsorod is azért van,hogy minél alaposabban megrágd a kaját,és így a felszívódását is elősegítsd.

2014. máj. 22. 21:28
 16/18 koros válasza:
100%

Látom ide nem írtak egy ideje, lehet nem érdekes már, de azért leírom a gondolataim mert látom hogy kicsit félre lett értve ez a kérdés.

Egy tömegnövelő turmixot nem azért iszol hgoy helyettesítsd a kaját, hanem hogy kiegészítsd vagy ha nem tudsz enni akkor elviszed melóba. Persze mondják hogy van fogsor meg enni kell meg úristen 1000 kcal egy turmix? De azért gondoljunk bele hogy ha az ember pl 115 kg és a célja olyan 125-130 kg-os tömeg akkor azért a kaja mellé nagyon elfér egy-egy turmix még ha az illető tömegnövelőt szed pluszba akkor is. Pláne ha napi 10 órát melózik, vagy rohangál akkor az energiafogyasztás is brutál méreteket ölthet, amit csak brutál energiabevitellel lehet pótolni. Itt jön képbe a turmix, mivel olcsóbb kihozni mint egy all-in-one formulát kemény pénzekért. Ha a google-n nem találsz receptet akkor ajánlok egy oldalt ahol nagyon jó cikkek és receptek vannak, a body.builder.hu-t, ezen belül a builder gasztro-t. Itt megtalálsz mindent amit tudni érdemes.

Még annyit hogy ez egy szélsőség, nyilván nem akar mindenki 130 kg lenni. Ez csak az én példám. De egy finom turmix amiben még energia is van az azért egy nagyon hasznos dolog akár tömegnövelés akár diéta a cél. Csak az összetevőkön kell változtatni.

2015. jún. 23. 11:47
 17/18 anonim válasza:
100%

Nem tudom hogy ez még érdekel-e de nagyon hülye kioktató válaszokat kaptál. Én ezeket használom : 75gramm földimogyoró 75gramm zabpehely 2 db banán 2 doboz joghurt 1 púpozott evőkanál 22% os kakaópor 2dl tej. 1250 kcl

Második: 60g zabpehely 200g erdeigyümölcs (fagyasztva árulják) 30g kókuszzsí vagy olíva olaj 100g mogyoró 3deci tej.

ha edzel ajánlatos fehérjepórt rakni a turmixba .

2019. jún. 30. 08:36
 18/18 anonim válasza:
100%
Hú de hülye válaszok egytől egyig! Az uccsó kettőt leszámítva egyik primitívebb kioktatóbb mint a másik. Ezek a bolti porok mind tele vannak mindenféle adalékkal meg cukkorral. Igenis otthon össze lehet állítani sokféleképp nem muszáj nyers tojás. Banán, zabpehely mogyoróvaj, tej helyet jobb valami zabtej vagy rizstej ilyesmi
2021. jan. 2. 22:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!