Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Magamról szeretnék egy kérdést...

Magamról szeretnék egy kérdést feltenni, hogy szerintetek mi tévő legyek?

Figyelt kérdés

15 (és fél) éves vagyok, 60kg, 184cm.

Próbálok nagyon sokat enni, meg hízni meg ilyenek, hogy aztán felszedjek jó-pár kilót, amit majd átedzek izomra. Nem vagyok egy gyengusz féle, de azért sokat kell még dolgoznom hogy izmos legyek. Szerintetek van esélyem hogy 20 éves koromra egy "izmosabb" testű legyek? Mondjuk ilyen? [link]

van kitartásom és céltudatos vagyok. Az egyik rokonom szerint sose leszek ilyen erős mint mondjuk ez akit linkeltem. Szerintetek igaza volt rokonomnak? vagy van esélyem hogy 20 éves koromra izmos legyek?

#izom #van-e esélyem?
2014. máj. 21. 16:36
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Kedves 3-as. Igen oda írom sok helyre, de majd máskor bemásolom ide az egész könyvet, ha neked bajod van ezzel. Azért ajánlom, mert ha leírom hogy átmozgató edzésterv meg tömegnövelő étrend az még édes kevés. A könyv elolvasása után, már érezheted hogy van valami sejtelmed erről az egészről. Bocsi ha neked nem tetszik a válaszom, pontozz le akkor.
2014. máj. 21. 20:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!