Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért lehet az, hogy fiú...

Miért lehet az, hogy fiú létemre, nem merek magamról feltenni nagyon jól sikerült képet facebookra? Kép lent

Figyelt kérdés

Nem vagyok fotogén, de néha 1-2 nagyon jól sikerül rólam, amit aztán gondolom felteszek, de később mégsem.

Ezzel olyan nagyképűnek tűnnék szerintem, vagy nemtom olyan furcsa :D

2012. aug. 10. 20:54
 1/6 anonim ***** válasza:
Attól,hogy 1-2 képed nem sikerült rosszul attól még fel rakhatod senki nem fogja azt mondani,hogy nagyképű vagy :D nyugodtan rakd fel :P Am azt írtad,hogy 'Kép Lent' de itt nincs kép :P
2012. aug. 10. 20:57
 2/6 anonim ***** válasza:
Nyugodtan felrakhatnád..jajj ez a ki mit gondol dopog. Kép tényleg nincs lent .szóval:D
2012. aug. 10. 21:07
 3/6 anonim ***** válasza:
szerintem is nyugodtan rakd fel vagy ha gondolod küld el és mondok véleményt 19/l :)
2012. aug. 10. 21:29
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha elküldöd szívesen elmondom a véleményem róla :)
2012. aug. 10. 21:43
 5/6 anonim ***** válasza:
Tedd fel szerintem is a képet. Ha félsz, akkor linkeld ide.
2012. aug. 10. 22:19
 6/6 anonim ***** válasza:
szerintem is tedd fel nyugodtam (szerintem ne ide, hanem rögtön fb-ra, mert ott legalább lehet törölni.) nyugi egy csomó ember olyan borzalmas meg qvás képeket tesz fel magáról. ha jól sikerült, akkor bátran de ha gondolod priviben küldheted, és ha gáz, akkor megmondom, h ne tedd fel. :)
2012. aug. 10. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!